Názor na náš projekt rodinného domu

Ahojte. Chcela by som Vás poprosit o vaše nazory na projekt RD bungalov V kupelni by sme chceli este pridat sprch.kut a ak vojde tak klasicku vanu a nie rohovu. No hlavny problem je momentalne terasa. neviem co by bolo lepsie, kt.by ste si vybrali vy ?(na ukor obyvacky,alebo nie)? Ďakujem vopred za rady ;)
Odpovedať
@11eli spodná alternatíva terasy je lepšia a ešte dvere do šatníka by som dala s chodby oproti dverám do kúpeľne..
Odpovedať
@11eli aj za mňa spodná alternatíva, v tej prvej nevidím dôvod na také malé jednometrové uskočenie.... avšak aby by som to riešila ja, dom by som dala obdĺžnik, a nad terasou by som nejako vyriešila prestrešenie :)
Odpovedať
@11eli len otazka aj ked mimo temu. To su standard tak male izby? Ja viem argumenty, ze sa tam len spí. Ale predsa. Nic v zlom. Za mna spodna varianta. Ak sedi sipka so svetovymi stranami asi by som otocil dom inac. Ale ak vyhovuje ok.
Odpovedať
Profilova fotka
aj za mňa dvojka
Odpovedať
Profilova fotka
podobne teraz riesim aj ja. Projekt je dost podobny Bungalov 1250, ten chcem stavat ja. V strede domu je technicka miesnost, nie je lepsie dat tam tepelne cerpadlo? ja tiez planujem cerpadlo, ale nechcel by som ho mat v kupelni.
Odpovedať
Profilova fotka
@11eli Ak človek rieši len nakreslené čiary, tak mne sa viac pozdáva č.2. Otázka ale stojí, ako sú svetové strany....(?) A takisto aký veľkorysý je exteriér, aby tá terasa s výhľadom von nebola do betónového plota... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@11eli najprv si umiestnite tu sedacku co tam rozbija cely priestor,, inac taketo sedacky sa volaju rohove pretoze maju byt v rohu :) , ta terasa je nestastne aj jedna aj druha ale ked sa inac neda tak ok, za mna Prva moznost,
Odpovedať
Profilova fotka
Za mna by to bola moznost cislo 2. Ten gauc je podla mna nestastny sam o sebe...
Odpovedať
varianta č. 2, akorát je nešťastné mít TV naproti oknu. Taky bych posunul dveře na terasu co nejvíce do prava a potom by mohla být sedačka obráceně. A v ložnici bych umístil postel pod okno, lépe využijete prostor. Jinak OK.
Odpovedať
hlasujem za c.2 . len bude malo prekryta terasa ale inac fajn
Odpovedať
Ako o terasu by som požiadal architekta, aby vyriešil dokladnejšie oddelenie dennej a nočnej časti.
Odpovedať
Dvojka to bez debaty, aj ked to ide na ukon, ale je to lepsie. Aj ked by ma zaujimali svetove strany ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Dvojka jednoznacne, vyzera to ovela lepsie ako ta prva moznost a tak isto suhlasim aj s rabies co sa tyka posuvaniea tych dveri na terasu, to je dobra rada...
Odpovedať
ani jedno. Prides na to, ze taketo umiestnenie sedacky v tak obmedzenom priestore je blbost a uz mas problem. Hajzlik bez okna nie je idealne riesenie. V zavislosti od okolia by som isiel do podstatne velkorysejsich preskleni,
Odpovedať
Profilova fotka
tiež hlasujem za druhú možnosť ;-)
Odpovedať
to tepelné čerpadlo chcete mať fakt v kúpelni?? to ten projektant sranduje alebo to myslí vážne? čo sa týka terasy, prečo je nutné "uskočiť" meter do obývačky? ďalšia vec sú veľkosti izieb, 12m2 nie je bohviečo, ale pokiaľ to Vám vyhovuje, tak ok. Je to katalógový projekt alebo individuálny?
Odpovedať
V 1.si neviem predstaviť že mi v krbe horí za hlavou a v 2. je to lepšie ale telka oproti oknu je nešťastne riešená, neuvidis v ňom cez deň nič.
Odpovedať
Profilova fotka
@11eli Ak su svetove strany na obrazku hore sever a dolu juh, tak by som vymenila kuchynu a obyvacku, nech z J sa vyhrieva obyvacka a kuchyna so spajzou ( okienko na sver!!) su v chladnejsej casti. Vstup na terasu z jedalne cez HS portal- usetri miesto namiesto kridlovCh dveri na obr cislo 1 zarovnala dom - vacsia obyvacka a terasu potiahla pomimo domu olus prestresenie. Barovy pult zrusit, zavadzia. Lepsie vyzera ta 2 ka, kde by som ale zrusila okno za chrbtom sedacky, vstup na terasu cez hs portal, pricom cela stena by bola sklenena, sedacku do tvaru U a pokial sa da, neuberat terasu z obyvacky ale skor ju vysunut - a prestresit ...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?