Náš projekt, čo poviete?

Profilova fotka
Ahojte strechári, tak konečne máme už aj my hotový projekt. Poprosím Vás o prípadné praktické pripomienky. Všetky izby sú na juh/západ. Dom do L sme zvolili kvôli súkromiu z cesty a rohovému pozemku. Ďakujeme za názory
Odpovedať
J a Z ... treba tieniť + cloniť zvonku.
Odpovedať
Zaujimavy projekt...moze sa tam byvat celkom fajn..ale ja by som sedacku urcite dala inak...aby som videla do zadveria..nie naopak...mala by som pocit, ze sa musim stale obzerat za seba.tot moj nazor ;-)
Odpovedať
Projekt je celkom fajn, jediné čo sa mi nepáči - tak ako aj Kattikka je umiestnenie sedačky -dal by som ju tam, kde je krb a krb na stenu kde je teraz TV - príde mi to praktickejšie sa pozerať aj von a nesedieť chrbtom k vchodu - to je dosť zlé. Tiež mi trochu prekáža vzdialenosť medzi obývačkou a spálňou - sa nabeháte - ale tak to je relatívne. Inak má dom všetko čo potrebujete mať, aj komoru, aj technickú, slušne riešené zádverie, samostatné wc, takže fajn. Namiesto garáže by som spravil iba prístrešok. Neviem aké máte auto, ale garáž je pridrahá izba pre auto, jedine ak máte ferari - to sa oplatí garážovať :). Inak je to predražená izba, ktorú máte na projekte aj zle odizolovanú - nakoľko sa izoluje aj z vnútornej strany - t.j. priečka medzi garážou a obývačkou.
Odpovedať
Mne by asi vadilo chodiť do spálne cez tzv. špinavú zónu-chodbu.
Odpovedať
Profilova fotka
s tou sedackou by to chcelo sa este vyhrat. Ja osobne by som ani nahodou nemohol sediet chrbtom k dveram :/
Odpovedať
Čo sa týka kuchyne, zaujímavé riešenie. Určite by som potom volil hlbšiu pracovnú dosku za drezom, zapustenú do parapetu. Preto by ale bolo nutné odkonzultovať výšku parapetu.
Odpovedať
drez by som dala inam a urobila vychod na terasu. vo vstupe satnik nie iba skrine.krby sa zvacsila garaz zmesti sa tam technicka a odkladaci priestor ten v dome chyba. inak pekne, mne pacia takto koncipovane domy.
Odpovedať
mate to celkom dobre vyriesene z toho dovodu ze do izieb sa chodi z chodby aspon nemate prechody cez izby, to je vzdy o cosi horsie.. ale mozno by som nejako povymienal tu kuchynu aby bola blizsie obyvacky..
Odpovedať
ahojte, máme možnosť zrekonštruovať starší dom, sme 4-členná rodina, dom má však 3 izby, dosť veľké ale bola by tam možnosť prístavby smerom do záhrady, dole je kotolňa a pivnico-garáž -náradie. No nevieme že čo s tým či radšej pristaviť izbu dozadu alebo primurovať len výklenok vstupu kde je schodište a urobiť vchod inde, podkrovie nezvažujeme, keďže už nie sme najmladší :) a schodišťovať sa nám nechce :) Prikladám obrázky domu a link kde je nakreslený pôvodný stav domu. Uvítame každý nápad čo stým :) http://www.navrhinterieru.sk/planner/...
Odpovedať
@lenulik209 ja som nad tymto projektom isty cas uvazovala...presne z rovnakeho dovodu - klud od cesty. Nakoniec ma odradila dlzka chodby..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?