Nápady na prepojenie kúpeľne a šatníka

Co poviete na zmenšenie tohto projektu na ľavej strane kde sa nachádza spálňa. Chceli by sme spojiť kúpeľňu a šatník dokopy avšak tie miestnosti aj zmenšiť nakoľko nepotrebujeme ešte jednu kúpeľňu. Spálňa ma 20m2. Chceli by sme aj tu stenu kde sa spalna nachadza skrátiť o 1.5m smerom dnu. Ďakujem za vsetky nápady.
Odpovedať
@chloe007 ked mam pravdu povedat tak tych zmien by som tam urobila viac. Ale pytas sa konkretne. Hlavnu spalnu by som dala ako 1.09 a satnik nechala na sirku kupelne 2,2 m a mozno urobila vstup do spalne cez satnik. Potom izby 1.12 a 1.13 by boli detske pri sebe a urobila ich rovnako velke. Neviem z ktorej strany si myslela skratit o 1,5 m
Odpovedať
@wivik prosim ta ake zmeny by si este urobila? Kazdy napad pomoze 🙂 dakujeem
Odpovedať
@chloe007 ked ma byt kupelne iba ako jedna hlavna tak urcite by som ju zvacsila. Vstup mi pride dost uzky. Este pre kolko clennu rodinu bude dom?
Odpovedať
@wivik zatial sme len dvojclenna ale planujeme byt stvorclennou 🙂 vstup ma 5m2 takze asi by to stacilo.
Odpovedať
@chloe007 nas vstup bude mat o dost viac stvorakov a to je pre to co tam vsetko chcem mat tak akurat. V byte mam vacsi vstup. Ale islo mi o to ze ked tam das skrinu hlboku 70 cm tak zvysny priestor ostava siroky meter a este k tomu tam mas same dvere.
Odpovedať
Profilova fotka
@chloe007 mame podobny projekt s jednou kupelkou, len tak v rychlosti som prekreslila vo vasom projekte steny podla nasho projektu mozno na inspiraciu. Len samozrejme velkost izieb je ina ale aspon na rozlozenie ako inspiracia.
Odpovedať
@wivik vstup do spálne cez šatník? po pravde si to neviem nejako predstaviť, či by to bolo OK po praktickej stránke :/
Odpovedať
@alabu to je celkom rozumne rozlozenie
Odpovedať
@katkatii tak nejak som to myslela. My aj tak budeme mat ze z chodby vstupime do mini chodbicky a oproti dveram bude satnik ale asi ho oddelime posuvnymi dverami a do samotnej spalne uz len cez otvor. Satnik nemusis mat len otvorene police ale mozes ich aj uzavriet Pozrite si tento príspevok... 👀 https://pin.it/18lDd21 Pozrite si tento príspevok... 👀 https://pin.it/2uoVyuH Pozrite si tento príspevok... 👀 https://pin.it/2dulqHL
Odpovedať
Profilova fotka
@katkatii tiez bude vstup do spalne cez satnik, podobne ako na obrazku hore. Aspon ked manzel rano opusti izbu, uz sa do nej nemusi vracat, nemusi cez nu prechadzat... tym by ma zobudil. Alebo cez vikend, ked vstanem skor, odidem z izby a nerusim.
Odpovedať
@alabu to je velmi dobry napad lenze my chceme mat spalnu vzadu :-/ a takto vychadza len vpredu..
Odpovedať
Profilova fotka
@chloe007 my mame spalnu vzadu, poslem ti nas podorys do SS.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?