Môj laický projekt ...

Sem sa s krytikou, čo by ste urobili inak, vylepšili, zmenili. Mne sa páči bungalov 333l ale moj manžel mal podmienku hosťovská izba a väčšia terasa tak som sa trošku pohrala. Okná su tam neni, ide mi viac menej o rozloženie izieb Ďakujem
Odpovedať
@viki120 Nic v zlom, ale Ty ocakavas, ze Ti tu ludia venuju svoj cas, a Ty si ani nedas namahu to poriadne a viditelne nakreslit. Myslim, ze nik seriozny tu nebude mat naladu lustit tieto cmarigance. Tolko KrYtikA.
Odpovedať
@snowy66 tak na papieri to bolo krajsie vidiet ..... noo viem kritika :-)
Odpovedať
súhlasím so snowy66, presne z tohoto dôvodu sa to nechcelo komentovať ani mne. Skús to nakresliť v nejakom programe na kreslenie pôdorysov. Ja napríklad používam floorplanner.com - nič netreba sťahovať a je to zdarma. Ale sú aj iné programy, stačí pogoogliť. Pre predstavu pozri ako vyzerajú iné pôdorysy, čo sem dali ľudia na posúdenie. Takto v ruke to môže vyzerať ok, ale keď tam pridáš reálne hrúbky stien, zariadiš to nábytkom, tak môžeš zistiť, že ten pôdorys zrazu vyzerá inak ako takto v ruke nakreslený.
Odpovedať
@zoja17 dakujem za nápad idem pozrieť ten program :-)
Odpovedať
takto som sa pohrala, dufam že je to už lepsie vidieť ..... sú tam len miestnosti bez okien ide mi o to rozdelenie izieb v dome. Technická viem ze malická a bez okna ale dáke odvetrávanie by sa vymyslelo - bude tam len kotol prácka a susicka + co sa zmesti :-)
Odpovedať
@viki120 na fore si pisala, ze mate projektanta. Preco vam dom nenavrhuje on? On je predsa odbornik. Ale aby sa dalo zaujat nejake stanovisko k navrhu podorysu, treba donho v mierke doplnit aj zariadovacie predmety (kuch. linka, wc, umyvadla, vana, postele, stol.....) Potom sa budes na priestor pozerat inak a uz sama pochopis niektore veci. Tiez chybaju rozmery.
Odpovedať
@viki120 dve kupelne? naco? pochopil by som pri poschodovom dome, ale toto je podla mna zbytocne. Tam kde mas kupelnu pri vchode by som dal technicku miestnost a mas aj okno ;-)
Odpovedať
@spiderhst hej máme ale tak hram sa doma a po tom mojom nepodarku som dala "normálnejsi" návrh a teda uvítam názor @fantom_tom to má byť taká malá uzka len wc + sprchový, zvázim
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja by som kúpeľňu nedávala medzi izby (teraz bývam ešte s rodičmi a máme to takto a veľmi počuť zvuk vody ako ide cez trubky a nie len to ale celkovo tam je veľký hluk)- z toho dôvodu to nechcem ani v novom dome :) , Ďalej netuším prečo je odskok pri dverách v hosťovskej izbe- podľa mňa zbytočnosť, špajzka vyzerá byť miniatúrna, alebo ju chceš takú že otvoríš dvere a hneď zaváraniny alebo malinovky ? Ešte sa s tým pohraj :) poprípade rada by som videla pôdorys od projektanta :)
Odpovedať
@paulli ten odskok je tam na vstavanu skrinu ... ako ani mne to nieje moc po voly tak kupelna ale neviem kam inam ju dať .... tiež to maju tak naši a nie som s tým extra stotoznená .... asi sa uz za nim vyberiem na buduci týzden :-)
Odpovedať
Mne určite chyba v zadveri miesto na skriňu na kabáty...topánky, kabelky..a tie vyklenky pri izbách..úplne zbytočné, nič tam nedáš zvnútra, budú tam len dvere a keď ich otvoris,bude ti zavadzať stena...vznikne ti tým väčšia chodbicka...vstavanú skriňu si radšej naplánujte do zadveri namiesto kupelnicky, alebo za tú priečku pri obývačke. Inak ...však načo sa trápiť, takýchto domčekov je plný internet...výber si katalógový...alebo kontaktujte projektanta...ten ti isto nakresli domček podľa vašich predstáv...držím palce
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?