Malometrážny bungalov 1070 od Euroline

Je tu niekto kto staval tento bungalov http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro... ? Zaujímalo by ma za akú cenu sa dá reálne postaviť tento domček, žiadne prehnane drahé materiály. Ak ho máte, ako ste spokojní? Menili by ste niečo na projekte? Je dostačujúci pre 1-2 osoby? Vopred ďakujem za odpovede.
Odpovedať
@ina7 ...tak mňa len zarazila cena za tento projekt...fakt sila.... =-) :-x
Odpovedať
@ac3 aj my sa tu s muzom smejeme na tej sume.. za tak maly priestor.. / velkostne ako priemerna garaz s pracovnym kutikom / ved to musi byt na kluc postavene do 20 tis € .. =-)
Odpovedať
@ina7 no zaklady beton 1300 cca podla podorysu pri cene 55 . + nejake zelezo, praca.. zaklady na toto ak ti to urobia zivnostnici musis mat do 3 tis € ak si na rovinke. my sme na bungac 17 X 10 dali za porfix cca 3800 € . takze u teba by sa to zmestilo zas do max 2 tis € . strecha, mozno 4 tis aj s krytinou a krovom aj cenou prace aj s drevenym stropom zrejme... okna.. nech nejem 1000 € ale to je uz prehnane. dvrere dalsia 1000 € ale da sa aj lacnejsie samozrejme elektrika hruba instalacia aj s materialom a pracou max 1000 . voda 250 aj s pracou a materialom. fakt tam toho je malicko ..... dostali sme sa po hrubu stavbu s instalaciami, ceny som prepocitavala od oka vzhladom an rozlohu a zlozitost.. ale fakt 50 tis za tuto budku je akosi vela.. len ak by boli obklady s pozlatenej keramiky
Odpovedať
Čiže len tak odhadom celý dom so sanitou, podlahami, linkou, fasádou by sa dal vmestiť do 30 000?
Odpovedať
@ina7 jednoznacne aj s tym, ze ti budu na stavbe robit zivnostnici, svojpomocne to musi byt nizsie.... napisem ti IP
Odpovedať
@lucka1987 ..panebože.... :-)
Odpovedať
@pr môžem teda poprosiť váš odhad?
Odpovedať
@ina7 odhad? na kľuć od firmy od 38.000,- 46.000,- ..podľa materiálu, vybavenia,izolácii, ci dom kalsicky,alebo NED, alebo nebodaj pasív, ci s projektom a vsetkými prípojkami,ci aj stavebne+územné..najrozumnejsie dat si na ponukove portaly dopyt an cenovu ponuku.Ale aby ste sa z toho vymotali...treba specifikovat, z coho chcete stavat, co chcete mat vo výbave, aký úsporný dom..lebo iba tak mozete porovnat ponuky... :-)
Odpovedať
Ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ina7 je to veľmi maličký domček - asi ako malinký dvojizbový byt. navyše podľa môjho názoru nie je veľmi šťastne riešený. vstup do kúpeľne s wc je rovno zo zádveria = nosenie špiny z vonka rovno do kúpeľne a následne celého domu. spálňa je zbytočne veľká oproti obývačkokuchyni. ak dvojizbák, tak skôr niečo takéto http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro... je len o kúsok väčší, ale dispozične lepší. pri vstupe by sa malými zmenami dali vyriešiť nejaké úložné priestory. čo sa týka ceny tak súhlasím s @pr ale je to fakt veľmi veľmi individuálne. záleží od konkrétnych požiadaviek ako aj od miesta kde chcete stavať, lebo len také základy ak nie sú na rovine tak dokážu zožrať dosť peňazí.
Odpovedať
@pr pre niekoho paneboze, pre niekoho mozno normalne lajcke kalkulovanie.. ved som pisala, zakladatelke temy, ze som ceny pisala take ako sme mali my, akurat som zohladnovala mensi priestor, ziadne nosne steny, jednoduche instalacie robene blizko seba vodovodne ... a pisala som len HS , ktoru uz mam ostavanu, ktoru som si vedela tipnut.. ja to iste hovorim na vas odhad ... paneboze :-) to co ste napisali v prispevku je v podstate pisane vseobecne v casti o cene projektu a kazdemu pride samozrejme, ze NED bude stat inu sumu ako klasicky obycajne energeticky usporny. pretoze snad kazdy vie kde sa ceny na kluc pohybuju niekde od 700 € za m2 a vie si to vynasobit plochou domu. ale nejdem sa vam starat do remesla, samozrejme, ste skusensi, len som pisala z pohladu lajka, ktory nedavno vyplacal faktury , no nikto mi na kluc nestaval, bola to svojpomoc + zivnostnici
Odpovedať
@lucka1987 ..v pohode... :-) ..tak isto ani nie je auto ako auto
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ups Čo je pre niekoho nevýhoda, je pre iného výhoda :-) Práveže mne vyhovuje kúpeľňa hneď pri vstupe lebo mám psa a špinavého ho hneď viem okúpať a nemusím ho prevláčať cez celý dom. Rovnako ten šatník v spálni môže slúžiť ako mini pracovnička. V tom projekte čo si pridala ty je na môj vkus hodne veľa plochy tvorenej chodbou. Ale hovorím,každému iné vyhovuje. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?