Lehota na odstranenie eternitovej strechy

Ahojte, s manzelom sme sa rozhodli rekonstruovat rodinny dom, ktory zdedil po ujovi. Priblizne v July sme spolu s projektom na rekonstrukciu zacali vybavovat papiere spojene s likvidaciou eternitovej strechy. Nasli sme si firmu, ktora nam spravila celkom fajn cenovu ponuku, a tak sme ju vzali. Kedze vsak este stavebne povolenie nemame, tak sme asi pred mesiacom kontaktovali danu firmu, ze pravdepodobne s rekonstrukciou zacneme az buduci rok (kvoli pocasiu). Dostali sme vsak odpoved, ze povolenia, ktore potrebujeme na odstranenie strechy a likvidaciu eternitu su platne len do konca tohto roka (urady to takto zvyknu davat). Mate niekto s tymto skusenost? Teraz mame dilemu ci sa ponahlat s domom a zhodit strechu v novembri alebo nechat prepadnut zalohu (300 EUR), ktore sme uz zaplatili za likvidaciu eternitu. Dakujem.
Odpovedať
firma nevie poziadat o predlzenie lehoty platnosti?
Odpovedať
a bude vam tam ta strecha chybat ked idete rekonstruovat ?ci preco ju nechcete dat hned prec ? aby sa vam nestalo ze vam firma povie bohuzial uz nemame cas a budete musiet zaplatit ovela viac inej napr. teda neviem nakolko vyhodna ponuka to pre vas aktualne je ... ale nepozname ani vase rekonstrukcne plany, kedze spominate stavebne povolenie tak asi velke ...v tom pripade by vam mohlo byt fuk ze tam ta strecha nebude
Odpovedať
Predmetný doklad je možné predĺžiť. Keď máte hoci aj fotokópiu, napîšte žiadosť o predĺženie termínu podľa vlastného uváženia uveďte dátum, k tomu rozumný dôvod, do prílohy fotokőpiu dokladu, pdvolajte sa na infozákon, dajte do podateľne úradu a čakajte, do 10 dnî sa musia vyjadriť.
Odpovedať
Dakujem vsetkym za odpovede. Z firmy nam strucne odpisali, ze zhodenie strechy odporucaju vykonat tento rok, tak sme ostali prekvapeni a rozmyslame ci to vobec stihneme. Co sa tyka rekonstrukcie, prizemie ostava nezmenene, ideme vsak dorabat podkrovie aj s novym vencom a novou betonovou plotnou na podkrovi, takze strecha pojde dole tak ci tak.
Odpovedať
Malá poznámka: v prípade, že sa rozhodnete na jeseň rozobrať strechu, máte dve možnosti: 1. Zazimujete prîzemie, ktoré M U S Î. byť veľmi dobre vodotesne utesnené (samozrejme zhora) 2. Budete pokračovať v závislosti na tuhosti mrazov a poveternostných podmienkach (i tak še dá). Záver:. Obidve možnosti sú zlé. Je tu veľké riziko zvýšených nákladov na realizáciu stavby. Betónovať môžete iba do -5 st., S plnidlami aj do -10st. A viac, ale tieto znižujú statické vlastnosti betónu, a tak ďalej . . .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?