Koľko víde prerábka katalógového projektu?

nevieme sa rozhodnut, ci prerobit katalogovy projekt od prodomu cez nich, alebo si radsej najst architekta....prerabka katalogovoveho projektu je vraj velmi draha :-| ...mate s tym niekto skusenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
@patka_1 my mame erlis, dost velke upravy, ale poslali sme ziadost na schvalenie a v pohode nam vsetko povolili bez priplatenia. pokial sme nemali take upravy ze sa meni konstrukcia strechy, ak sa nenarusi statika domu a mozno este ine podmienky maju, tak nerobia problem. podla mna ak by ste za to mali platit, tak radsej toho architekta. my sme cistou nahodou v erlise objavili dom ktory sme si predtym kreslili, inak by sme tiez hladali architekta ;-)
Odpovedať
@danula_ch no nam sa pacia 2 domy a chceme z nich spravit 1, hehe...takze u nas asi ten architekt...hrozne sa nam paci vnutorne usporiadanie izieb jedneho domu, ale z vonka sa nam paci ten druhy...asi si budeme musiet dat stretko s clovekom od prodomu co nam povie...
Odpovedať
Profilova fotka
@patka_1 tak ako pises, stretnite sa s nim a uvidite ako dalej, co sa viac oplati
Odpovedať
Neviem, ci je toto este aktualne. Som projektant a z osobnych skusenosti viem, ze u mna je projekt pre stavebne povolenie lacnejsi, ako ked date urobit nejake zmeny v katalogovom projekte priamo firme, ktora ten katalogovy dom predava. Podotykam, ze v potrebnom rozsahu a nie nejaka odflaknuta somarina.
Odpovedať
Profilova fotka
Pre bežného záujemcu je najvýraznejším rozdielom cena. Projekt vypracovaný kvalitným architektom stojí aj dvojnásobok katalógového produktu. Avšak je otázne, či sú to vždy rozumne ušetrené peniaze . http://stavebnictvo.sk/profiles/blogs...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?