Koho je toto projekt?

Profilova fotka
Ahojte, poznáte od koho je tento projekt?
Odpovedať
http://bit.ly/1wQK7KY
Odpovedať
Profilova fotka
@janvirostko To je len firma čo ho má skopirovany a stavia ho,ja potrebujem architekta alebo typ katalógu. .ale dik
Odpovedať
@katarinagalik inde na webe to nie je, takze je to asi ich projekt, nie?
Odpovedať
Profilova fotka
Nie ,má ho aj tophouse.sk aj iní. ..
Odpovedať
Profilova fotka
@janvirostko náhodou neviete koľko by ma takýto projekt stál nanovo u projektanta pre stav.povolenie?
Odpovedať
@katarinagalik zaujimave, ze nic ine mi google nenasiel :-|
Odpovedať
@katarinagalik 500 EUR az 10000 EUR
Odpovedať
Fuj to čo to je?
Odpovedať
Profilova fotka
@cvoky8 keď som sa pozrela na tvoju víziu bungalovu, to je fuj, a odpal ak nemáš čo k téme: )
Odpovedať
Profilova fotka
Podobný individuálny projekt od architekta pre stavebné povolenie vyjde cca 600-1000eur + treba počítať s profesiami / minimálne statika, pri realizačnom projekte aj zdravotechnika, elektrika ... /.
Odpovedať
Profilova fotka
Exterier sa mi velmi paci,ale dispozicne,... Zle vyrieseny panelakovy byt. Mozno by si si mala nechat poradit a neurazat sa.
Odpovedať
Profilova fotka
@jankazb tu sa nik nepýta na nikoho názor, ale koho je to projekt. Je riešený ako mne vyhovuje a pokladám za výhodné.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@katarinagalik je mi to jasne,prepac za snahu poradit.
Odpovedať
Rovnaku grafiku maju aj projekty na www.ekonomicke-stavby.sk. Hlavne grafika podorysu je velmi podobna. Problem je ale v tom, ze projekt si od nich nekupis, lebo ho samostatne nepredavaju a nemaju dobre referencie. Niekolko tyzdnov som sa snazil najst original projektu na inyh strankach ale bez uspechu. Stiahni si fotografie a najdi si projektanta na individualny projekt. Ja to budem musiet urobit tiez...inak @janvirostko je v tomto odbore dobra volba ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janyke ďakujem, aj som si tak myslela, tiež som už všetko prehľadala...čo sa týka projektov, jeden dom máme zasebou, ale klasika od euroline, takže v jednom zväzku komplet všetko, ~projekt, strecha, elektroinštalácie,zdravotechnika atď. Ale tu mi jeden písal,že treba rátať zvlášť so všetkými týmito profesiami, takže to komplet nerobí jeden?
Odpovedať
To uz je otazka na konkretneho projektanta ci ti doda len projekt na stavebne povolenie alebo to budes chciet mat vsetko v jednom tak ako pri euroline. Zalezi aj na konretnom stavebnom urade co vsetko vyzaduje aby pri projekte bolo.
Odpovedať
Profilova fotka
@janyke ďakujem.
Odpovedať
@katarinagalik Ziadny projektant nerobi sam vsetky profesie. To by musel byt plynar, eletrikar, krovar, statik v jednej osobe. Ale samozrejme kazdy dobry projektant vie tieto sluzby zabezpecit subdodavatelsky. Ja som si tiez nasiel podobnu stavbu na webe co sa nam pacila a dali sme si ju individualne "nakreslit" do nasej podoby a projektant nam zabezpecil vsetko od zamerania pozemku, osadenia domu, vsetkych pripojok a inych veci. Podrobnost projektu sme sa dohodli niekde medzi nevyhnutnym minimom na stavbne povolenie a realizacnym projektom. Skratka mame tam spracovane aj niektore detaily. Vycislenu sme mali samostatne vsetky profesie ale samozrejme platili sme to ako celok projektantovi. A len s nim sme riesili vsetky veci pocas navrhu a on si to uz odkomunikovaval dalej. A ano, dostali sme to vsetko 6x v jednom zvazku. Ved inak to ani nemoze ist na stavebne povolenie. Vzdy tam musia byt vsetky profesie.
Odpovedať
Inak ten Tomáš Szabó vyzera aspon podla informacii na stranke velmi podobne ako funguju ES, necudoval by som sa keby bol ich zamestnanec alebo ta ista firma vystupujuca pod sukromnym menom...
Odpovedať
od 300 do 600 eur, teda ak nieje z BA. Ale je to uplne jednoducha stauba.
Odpovedať
Profilova fotka
Projekt nasho domu stal 1300 plus profesie 600 eciek. Tak neviem, ked niekto napise 300 az 600 eciek, ze co je to za projekt? Akoze nic v zlom, ale je to velmi lacne...
Odpovedať
@katarinagalik Prepáč ale nič horšie som doteraz ešte nevidela. Dispozícia je hrozná. K takému projektu sa ťažko skutočný architekt prizná. Prosím neurážaj sa a skús popremýšľať nad reálnym fungovaním v takom dome.
Odpovedať
Profilova fotka
@bubulka722 ja som sa ani raz neurazila a na nikoho,mňa vaše názory na projekt len nezaujímajú, to je všetko, neviem prečo máte tú potrebu sa k tomu vyjadrovať.
Odpovedať
@katarinagalik No nevedela som nevyjadriť svoj názor. Osobne si myslím, že by ťa mohli zaujímať aj dobre mienené rady...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?