@lucynka44 aj ja ho mam zrkadlovo otoceny vstup do domu je orientovany na zapad neviem ci je to dobre alebo nie. obyvacka je na vychod . povodny projekt uvadza ze idealne je vstup S SV V .
@ninka23 zatial sme sa nepohli mame tu čest so stavebnym uradom Vrable kde zmrzol život čiže stavebne povolenie nie a nie dostat . ]-( ]-( ]-( . a vy ako pokračujete ??? dufam že mate viac stastia ak my. ;-)
Ahojte. Ja som tento domcek prave zacala stavat pri BA. Mam ho zrkadlovo otoceny a vybrala som si ho preto, lebo mi vsetko uplne vyhovuje. Kuchyna nie je zbytocne velka, lebo ja rada varim. Urobila som si tam mensie upravy a ak bude hotova hruba stavba, tak si ho mozete prist porziet ;-)
@mrdos
Tak mi už konečne máme právoplatné stav. povolenie ( aj zalaminované ;-) ). Držím Ti palce.
Min. týždeň boli stavbári pozrieť stav na pozemku, ale je mokro, takže ešte nemôžeme kopať základy.( Predpokladáme tak cca o 2-3 týždne, dúfali sme skôr,ale tohto roku si zima kraľuje pridlho ! :-S )
Momentálne riešime stav. materiál, lebo ceny idú od 15.03. hore :-| Takže do konca týždňa budeme zase o pár tisíc € ľahší. Neviem sa rozhodnúť pre škridlu : 1. Mediterran Danubia Evo - hnedá alebo 2. Bramac - klôasik tmavo hnedá. ( K tomu Mediterranu som doistala echo, že je bordovo hnedá :-S a nikde k nej nemajú poplastovaný odkvapový systém, aby som porovnala, či je to identická farba.)
@pezincanka79 Radi by sme prišli omrknúť :-)
@ninka23 Kludne kedykolvek. Mozes mi dat dopredu vediet a ja vas budem navigovat, ze kam ;-) Inak tu strechu ja budem davat bramac- antracitovu, lebo chcem dat takej farby aj kamenny obklad na dom a plot :-)
@pezincanka79 Ďakujem, určite sa ozvem. ;-) Ako ste na tom teraz ?
Všimla som si, že viacerí, ktorí stavajú tento dom ( @mkriz, @janiiccka) dali strechu antracit,
alebo čiernu. ;-)
Ahojky. Teraz uz koncim zakladovu dosku, cca takych 10 dni necham postat a potom budu chalani tahat Vonkajsie mury a obvodove priecky. Ked sa to dokonci, hned davam strechu, hned aj okna, garazove a vchodove dvere :-) Uz sa na to velmi tesiiim :-) Bola by som rada, keby si si to potom prisla pozriet a navzajom si poradime :-)
@pezincanka79 Nepísali sme si náhodou aj e-mailom ? ;-)
...Tak to máte mierny náskok. My to tiež chceme ako rýchlu stavbu - tohtoročné Vianoce už chcem v novom dome. :-)
... Práve sme sa vrátili zo strešného centra, kde som si bola porovnať vybraté odtiene škridiel a odkvapových rúr ( som detailistka ;-) ) a potom sme sa s MM previezli v tej časti, kde budeme stavať a pozerali sme tie odtiene, ako to vyzerá naživo- na domoch. ( Zase mal MM iný názor ako Ja, ale ja ho ešte do zajtra spracujem. ;-) )
... Ohlásime sa a spravíme si výlet do Pezinka ;-) .
...Inak chystáme sa aj na výstavu Nábytku na budúci týždeň.
Ahoj Ninka. Hmmm neviem ci sme si pisali aj mailom, ale aj mne sa zdalo :-) Na vystavu sa samozrejme chystam aj ja. Tam chodim kazdy rok a tento rok aj ked nemam vela casu, tak pojdem :-) Ked teba pojdete tymto smerom, Ozvite sa mi. Neviem, ci sem mozem dat moje tel. c... :-((