Hladam projekt na dom s galeriou a s ciastocne presklennou fasadou.

Zdravim,hladam projekt,odkaz alebo kontakt na SK firmu ktora stavia podobny dom s galeriou a najlepsie aj s ciastocne presklenou fasadou.Na nete som bohuzial nic nenasiel.Najlepsie tak okolo 150m2.Dakujem.
Odpovedať
vela firiem ponuka aj moznosti stavby na mieru, dokonca aj ked nakreslis nieco na papier, mozes popustit uzdu svojej fantazii a mat skutocne dom na mieru. My sme si zvolili tiez taku firmu, ktora toto umoznuje. Mas zaujem o montovany alebo murovany domcek? My mame montovany, viem ti posunut nazov firmy do spravy, ak chces.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer. S návrhom a následne s realizáciou projektu Vám veľmi radi pomôžeme. Práve teraz robíme niečo podobné, ale samozrejme sa dá vymyslieť podľa Vašich predstáv. Skúste nahliadnuť na moju tvorbu tu na MS, pripadne na našom webe. Pekný den.
Odpovedať
@otazkatopodpoved Dakujem za odpoved,bojim sa ale ze by to stalo ovela viac ako standartny dom.Mozo sa mylim.Poprosim ten nazov firmy.Poprosim aj cenu ktoru ste zaplatili aby som mal aspon pribliznu predstavu.Dakujem.Idem pozriet aj na pbprojekt.sk
Odpovedať
@otazkatopodpoved Este aby som upresnil.Ja nemam nejake extra poziadavky.Moze to byt aj hotovy projekt len nech to ma galeriu,alebo otvoreny priestor s vysokym stropom.Bohuzial som take nic na nete nenasiel.Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@modrestrechy Dobry vecer. Je veľa projektov, ktoré si klient neželal zverejňovať (tzv.exluzivita), tak tie mám len v portfóliu, taktiež na nových práve pracujem, ktoré by som Vám mohol ukázať pri osobnom stretnutí. Prípadne zo zverejnených si skúste pozrieť projekt Projekt Pod Širákom.
Odpovedať
@modrestrechy my sme na taky dom dostali projekt pri kupe pozemku, lebo tam povodne chceli take domy stavat a bolo tam uz aj stavebne povolenie vydane. Pozri si stranku sunnyresidence (Borinka) a ak sa ti zapaci podla mna by sa ten projekt dal od nich kupit.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@luck4 Pozeram na to,ale nic tam take nevidim.Mohli by ste mi poslat link?Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Bol som v tomto dome. Ten architekt ich už robil niekoľko https://www.facebook.com/media/set/?s...
Odpovedať
Profilova fotka
http://mojdom.zoznam.sk/cl/10063/1458...
Odpovedať
@modrestrechy hmm rada by som ale nemozem, ta stranka sa totiz na ipade neda otvorit. myslim ze to tam je vidiet medzi vizualizaciami alebo tam niekde. su tam 4 typy domov - dvojdom, dva domy s galeriou a dom v kopci
Odpovedať
To je OK,Wyrky poslal odkaz.Dakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?