Farebné prevedenie objektu v projekte

Ahojte, mám len taku doplňujúcu otázku. Projektant nám vypracoval projekty pre stavebné povolenie a vo väčšine prípadov uviedol pre prvky bielu farbu - teda, strechu, fasadu, okapy a pod by podľa toho maly byť bielej farby. Je kolaudácia domu nejako podmienená dodržaním týchto farieb alebo si ako vlastník nehnuteľnosti môžem zvoliť farbu akú chcem? Ďakujem za rady.
Odpovedať
@feriicko Nejaku farbu dat musel, aspon sa u Vas mal informovat ohladom farieb. Resp. by sa to dalo povodne vyriesit poznamkou v PD, ze farebny odtien zvoli investor. Ale takto, pokial sa to tyka len farby, tak SU by mali zaujimat ine veci nez farba (wc, zabradlie na schodisku, atd.) a do PD sa ked tak ku skladbam strechy, steny, pohladov atd. zapise cervenym zmena farby na.....toto by malo stacit. Pripadne sa popytajte rovno na prislusnom urade pre istotu.
Odpovedať
Profilova fotka
@feriicko to zavisi ake su podmienky vystavby. Treba sa informovat ( asi na stavebnom ) urade, napr u nas su v cetralnej casti mesta predpisane biele fasady , len urcita farba obkladu aj farba strechy. Na 90 % to ale nebude Vas pripad.
Odpovedať
Ok, dakujem velmi pekne za info, tiez mi to pride ze tie farby su skor informativne a mozeme si ich zvolit uz ake chceme aj pocas vystavby.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?