Dve spalne hore...

Caute.. Zaujimalo by ma, ci niekto nevie o projekte typu "dve spalne hore, s kupelnou, a dole klasika, nejaka obyvacka, kuchyna a detska izba napriklad,, " pripadne nieco podobne, ale nemenny zaklad su dve spalne hore :) idealne tak zrkadlovo.. rovnomerne.. rozdelene.. resp. to je uz naozaj detail, ktory nechcem aby zbytocne limitoval napady.. ale to len pre predstavu, nech viete co myslim :) detaily typu, "nech to nie je kocka s A strechou" by som do toho tiez zakomponoval.. Dik
Odpovedať
Ked nie kocka s A strechou, tak aky tvar domu si predstavujes? Strecha by mala byt rovna, alebo len na jednu vodu?
Odpovedať
@theofil Ahoj. Naprostá většina baráků , které mají obytné podkroví, je tak řešena. Čili, otevři si nějaký katalog a najdeš tam spoustu požadovaných řešení.
Odpovedať
@praoteccech Praveze nasiel som len 1, maximalne 2-3 take nieco.. @cannella... no hlavne nech nestoji 20 tisic eur tym, ze je ultra sikma v malom uhle a podobne.. zaroven ale enviem, ci by rovna strecha bola vhodna.. avsak ak neexistuju ine moznosti, ako tieto tri, tak potom neviem :) mozno "A" s jednou vodou, alebo s lomenou strechou na jednej strane, tj strma a potom uz menej strma, al tam zas ten problem, ze nechem aby stala strecha 20 tisic.. ono problem vidim v tom, ze ak nechcem, aby bol dom nad 120m2, kedze pre 2-3 ludi je to zbytocne, a zaroven, aby spalne mali tak 15m2 hore, plus kupelna nejaky 7m2.. to zu mame hore aj s chodbou tak minimlane 40m2, plus sirka stien, alebo schodisko nejake.. a neviem ci ej toto fyzicky postavitelne.. aby som bol konkretny, tak napriklad http://www.apex-arch.sk/rodinne-domy-... ale je obrovsky a zbytocne, neviem ci by isiel zmensit, mozno obetovat 1 izbu dole, co by nebol problem co sa narokov tyka. AVSAK, ako potom docielit, aby nebola strecha ani rovna, ani v nizkom uhle a zaroven zachovat obstojnu velkost spalni? chapete co myslim? :) teoreticky http://www.promiprojekt.sk/projekty/p... takto nejak by to mohlo vyzerat exterierovo, ak chcem taketo nieco http://www.fgcu.edu/CampusConferences... interierovo... ak si odmyslime 1 kupelnu, ktora by bola spolocna.. a medzi spalnami. tj, schody, kupelna a na jednej strane spalna1 a na druhej spalna2. taketo projekty neviem najst, nemam problem zajst za architektom, otazne len je, ci to je mozne postavit. nasiel som par projektov, ale tie boli v cene tak 120tisic, pri rozlohe UP 140m2, co je sialena cena. kedze normalna kocka z normalnych materialov ide postavit daleko, daleko lacnejsie, ale neviem identifikovat, co mohlo byt tak drahe na tych, co som nasiel (okrem vysokeho stropu a divnej strechy) PS: a EDIT: nasiel som asi idealnejsi podorys, na syvetlenie toho, co chcem a hladam.. http://www.posnervolper.com/artwork/d... cca toto, ale s 1 extra izbou dole.. a cele nech je to maximalne 120m2, ale staci aj 100m2.. obavam sa, ze dat hore 2 spalne a kupelnu, pri tak malej rozlohe je fyzicky... zvlastne :) bez toho, aby to bola kocka :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?