Dom pre 7 ľudí

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte, tak už sa k vám strecháčom pripájam aj ja s našim prvým návrhom. Ide o dom pre 7 ľudí (áno, naozaj 7 :-D ), takže preto tá veľkosť + menší hosťovský dom, ktorý bude ale viac-menej trvalo obývaný. Inšpirovali sme sa dosť projektom od Apexu. Pozemok má cca 40x45m, rovina, ale kvôli blízkosti vody bude dom mierne vyvýšený. Strecha rovná. Ospravedlňujem sa za amatérske prevedenie, ale zatiaľ sa s tým iba tak hráme. Uvítam praktické pripomienky x-)
Odpovedať
1
2
@maslenka47 jasne máš pravdu v tomto....chcela som to zmazať a zmazala som iný riadok. :-D chybička se vloudí
Odpovedať
Profilova fotka
Ten druhy nakres je teda velke zlepsenie oproti tomu prvemu.. Chapem, ze ste mozno chceli nieco netradicne ale zase treba mysliet aj na praktickost toho celeho.. Myslim, ze by ste mali viacere problemy keby ste to nechali tak, takze je super, ze ste si nechali poradit.. Mne v podstate na tomto druhom nakrese nic take zasadne nevadi, nejake male upravicky by sa dali porobit ale keby to mate takto tak by ste nemali zle..
Odpovedať
No mne sa celkom páčil aj ten "zložitý" projekt, konečne niečo iné aj keď uznávam, že stavba takéto domu by bola celkom dosť komplikovaná a asi by to trvalo trochu dlhšie ako stavba "normálneho" domu. Ja by som si asi taký postaviť nedala ale zase nás nie je doma 7 :-D Ale celkom pekne ste to upravili v tom druhom projekte, je to o dosť jednoduchšie ale stále bude zaujímavý :)
Odpovedať
@ninnu zijete pri mori?
Odpovedať
@ninnu ty kokso to idete riadny barak stavat. Ale super, vedel by som si predstavit mat taky velky dom. Kde idete stavat? To by aj mna zaujimalo, kde vyrastie takato vila :-):-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?