Dobrý projektant Žilina a okolie

Ahojte, neviete poradiť dobrého projektanta zo Žiliny a okolia - ideálne aj s referenciami už realizovaných stavieb... Prípadne máte niekto osobné skúsenosti s projektantami ako Barčiak Michal - Zilina aleno Peter Kasman - Rajec? Ďakujem za rady a tipy
Odpovedať
Profilova fotka
Nám robil projekt Michal Staník. Zatiaľ sme ešte nezačali stavať ale snáď čokoskoro začneme. Inak komunikácia a spolupráca bezproblémová. Robil nám individuálny projekt nakoľko budeme mať komplet podpivničený dom.
Odpovedať
Mám tiež robil projekt a maximálna spokojnosť. Skvelá komunikácia a odbornosť.
Odpovedať
V okolí TT určite neodporúčam projektanta Ing. Šoku (nemá pečiatku), cena projektu je viac ako 2600 eur, s chybami, a má veľmi neprofesionálny prístup, a veľmi arogantne komunikuje.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@4stanka4 Ahojky...Mozem ta poprosit o kontakt na tvojho projektanta.(.Aj do spravy) A ak ma po pripade nejaku stranku.Velmi dakujem
Odpovedať
Nám robil individuálny projekt p. Galovič a môžem len odporučiť. Všetko šlo hladko a bez problémov, celková spokojnosť. Robil nám aj energetický certifikát ku kolaudácii tak sme mali o starosť menej. Stránku má rgprojekt.sk.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Zdravim, chcem vam tu nechat nasu skusenost s projekcnym studiom v Ziline, ktore sa vola HEAD Studio, aby ste si nemuseli prechadzat takym trapenim akym si vdaka nim musime prechadzat my. HEAD Studio sme si zvolili na vypracovanie projektovej dokumentacie na nas dom a toto bola najvacsia chyba, ktora nam zapricinila nepredstavitelne mnozstvo problemov pri realizacii domu. Potrebovali sme projekt, podla ktore sa bude staviat dom. Konatel Gaspierik nas presviedcal o tom, ze podla rozsirenneho jednostupnoveho projektu postavi kazda dobra firma dom. Ked sme si hladali stavebnu firmu, vsetci odpovedali, ze podla takeho projektu sa staviat neda. Potrebovali sme doplatit nemale peniaze za realizacnu statiku monolitov a krovu, ale problem je najma to, ze realizacny projekt sa tvori na zaklade projektu ktory, robilo HEAD Studio. To znamena, ze vsetky chyby, ktore tam urobili, boli aj v realizacnej statike. Nasli sme vela zavaznych pochybeni, ktore nas stoja obrovske mnozstvo penazi a stresov! Ak niekto uvzaujete o tejto firme, ozvite sa mi, poviem vam viac detailov ako nas oklamali a ako sa vyhybaju zodpovednosti. Mrzi ma, ze to takto dopadlo, ale problemy, ktore sposobili su velke a nakladne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?