Dá sa postaviť bungalov na pozemku 15x30m?

myslite, ze by malo byt bez problemu postavit bungalov na pozemku 15mx30m? prosim poradte
Odpovedať
Profilova fotka
to je tazko povedat, ked clovek chce, ide vsetko, ale otazka je aky mas narok na pristor v dome a potom aky na priestor dvora....ak nepotrebujes dvor, staci ti nejaka teraska a hned plot, nie je to problem....ak chces väčši dvor a na byvanie ti staci 80-90m2 tiez to ide, zalezi ake mas naroky na garaze a miesta na statie aut, ci ma byt priestor, aby presla nejaka technika dozadu na dvor, ci chces mat suteren, pivnicu, obytne podkrovie atd atd...zalezi na tebe.... ak je sirka 15 a dlzka 30, tak nasla som nieco taketo (je ich tam vies, ak si das do vyhladavaca "podlaznost" prizemie a "sirka pozemku" 16m, tak tam nieco najdes .... http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro... http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro...
Odpovedať
Profilova fotka
ja myslim ze nie... v prvom rade sa chod informovat na stavebny urad... zalezi aka je celkova situacia teda aj susedne pozemky... normalne su vzdialenosti od hranice min. 2 metre... a medzi domami 7 metrov... ono zasa treba uvazit aj to ze treba aj nejake miesto na prejazd dozadu.. keby bolo treba... my mame podobny pozemok a bungalov ani nahodou.. to by musel byt moc uzky na bungalov... a dlhy.. a potom co okna... atd atd..
Odpovedať
vzdialenosti medzi domami nemusia byť vždy 7m a 2m, my máme 1 a 3m a sú aj výnimky. u nás je jeden domček na takom malinkom pozemku a je montovaný
Odpovedať
Profilova fotka
my mame pozemok 15x40 m a tiez ideme stavat bungalow, kedze v nasom pripade poschodovy stavat nemozme. dokonca sme nasli vhodny katalogovy projekt, ktory splna vsetky nase poziadavky, spravilo sa uz len par drobnych uprav. Toto je on, mozno ta inspiruje: http://prodom.sk/?p=projekty&project=24 co sa tyka odstupov, je povolene znizit odstupy domov tusim na 4 metre v pripade stiesnenych podmienok, ale s podmienkou, ze do susedov nebudu viest okna obytnych miestnosti. kupelna, wc, kuchyna mozu mat male okna. dufam, ze som to napisala spravne, nie som odbornik :-N my mame to stastie, ze obaja susedia su skveli ludia, takze nie je problem mat ani velke okno na kuchyni, za co som im neskutocne vdacna x-)
Odpovedať
My mame pozemok 14x30 a mame bungalov s rozlohou 180 m2. Vzdialenost od jednych susedov je 2 metre a od druhych je 1,3 m. Susedia dali pisomny suhlas a samozrejme sme sa este predtym popytali na stavebnom urade. Mame ale individualny projekt, nie katalogovy.
Odpovedať
Profilova fotka
My mame 13 a pol metrov siroky pozemok, dom 9 m siroky, odstupy su minimalne 2 metre na kazdu stranu, ale ak chces mat na danej strane okno obytnej miestnosti, tak treba dodrzat 7 metrov. My sice mame len tie dva metre, mame okno na suseda otocene, ale nakolko v susedstve nestoji dom, tak nam to stavebny urad schvalil. U nas na urade napr, nedovolila znizit vzdialenost pod dva metre, aj keby to podpisal sused. asi kazdy urad povoli v niecom inom.
Odpovedať
My mame pozemok siroky 16 m a vybrali sme si tento domcek . http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro... Rozmery su 8,5 a13,5. Vsetko zavisi od toho, aky velky chces dom a aku zahradu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?