Čo si myslíte o bungalove 41?

Čo si myslite o tomto projekte? Máme v pláne ho kúpiť. http://www.mfpro.sk/projekt/bungalov-41
Odpovedať
veľmi pekný, krásny. niekomu by mohla vadiť prechodná obývačka, ale mne nie. asi by som ani nič nemenila.
Odpovedať
mne by vadilo, že výhľad z obývačky je k susedom a nie do záhrady, ale vec názoru. Najhoršie tam podľa mňa je, že priamo z obývačky sa vstupuje do záchodu. Nie je to príliš estetické a hygienické riešenie, ešte keď záchod nie je odvetraný samostatným oknom...
Odpovedať
Hej suhlasim s ohlasmi vyssie vadilo by mi vstup s obyvacky do wc mozno by sa to dalo riesit nejakou uzkou chodbickou ale ak sa vam to takto paci a nevadi vam tak nechajte kludne tak.Inak krasny projekt.
Odpovedať
suhlasim s debora_7, ten vstup do wc a kupelne by mi fakt vadil... aj prechodna obyvka... ale kazdemu vyhovuje nieco ine... aj ta izba hned pri vstupe, teda, ak by sluzila ako hostovska, ktora sa vyuziva obcas, tak budis, to budeme mat aj my, ale ako spalna by mi to prekazalo, kvoli ruchu od vstupu. Takisto by mi chybala spajza v kuchyni. A ta miestnost vedla tej izby pri vchode je satnik, ci technicka miestnost? Pretoze ta je urcite potrebna tiez... A ake bude umiestnenie na pozemku?Aj to treba zvazit, kvoli tepelnym ziskom/stratam..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?