Čo poviete na tento bungalov?

Profilova fotka
niekedy na jesen by sme chceli zacat so stavbou rodinneho domceka. velmi sa mi paci kamoskyn dom, len mozno by som tam pozmenila par drobnosti. co poviete na tento podorys? nazivo ma velmi oslovil, maju ho velmi pekne porobeny. rozmery ma 10x14, ja osobne by som ho asi este natiahla na 10x15 a pridala by som aspon pol metra k technickej miestnosti a pol metra k izbe vedla kupelne. a priecku medzi tou najvacsou izbou a mensou by som posunula asi o meter na ukor najvacsej izby. pokusim sa to nejak nakreslit, len musim niekde objavit nejaky progam v ktorom by mi to islo.
Odpovedať
Profilova fotka
ten podorys mam v albume, tak je lepsie vidiet.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@mata25 ak sa mozem spytat..kolko vas to vyslo...?
Odpovedať
Profilova fotka
@xxx891 este nevyslo, ale chcela by som sa zmestit zhruba do 85 000 eur, samozrejme bez pozemku a mozno nie v uplne dokoncene, ale obyvatelne.
Odpovedať
úprimne veľmi by som vám želal aby ste to za tú cenu zrealizovali ale možno je lepšie zobrať vám ilúziu skôr ako o ňu prídete budovaním diela. Neverte tomu že sa to podarí. Ak to chcete obývať nedokončené, budete sa s dokončovaním trápiť a to úplne zbytočne. Navyše budete intenzívne opotrebovávať pri dobudovávaní už hotové dielo. Takže sa vystavujete riziku že po dokončení začnete zároveň "rekonštruovať".
Odpovedať
Profilova fotka
Celkom dobrý projekt, zoberiem si s toho inšpiráciu:-) Do tej ceny by sa to mohlo zmestiť.
Odpovedať
Profilova fotka
mislime,ze to svojpomoce urcite pojde vmestit sa do tej sumy. len sup do toho a robit a robit... ;-)
Odpovedať
@mata25 Do tej sumy je možné sa vmestiť.
Odpovedať
Profilova fotka
@zamotek myslim, ze sa to podari za tu cenu, to je kamaratov dom, on ho ma uz 2 roky postaveny a ked sme sa bavili tak jeho to vyslo plus minus tu cenu co som uviedla. samozrejme je to cena len domu, okolie dorabal z dalsich penazi.
Odpovedať
zrejme ste ma nepochopili, ano za 85 000 sa postaviť dá, mám vedený prehľad našich nákladov a viem čo sme mali za tú sumu hotové. Nijako sme to nepreháňali ale po tých 85 000 máme ešte ďalšie (desať)tisíce a to znie neuveriteľne iba dovtedy, kým si nezoberiem na pomoc poznámky. Najdrahšie je to, čo takmer vôbec nevidno.
Odpovedať
@zamotek vsetko zalezi od toho ako si kto dokaze zohnat material. ja myslim ze do tej sumy sa to da postavit
Odpovedať
urcite sa da postavit, zalezi od toho, co vsetko si vie clovek urobit svojpomocne, kolko casu na to ma, ake zlavy vie vybavit na material a hlavne aky material a zariadenie. Ja ked si predstavim, ze ideme kupovat dlazbu do takmer celeho domu za 5000eur a prave vcera som videla laminatovu podlahu za polovicnu cenu za meter2, ktora by sice vyhovovala nasmu vkusu, ale my radsej chceme dlazbu - tu by som mohla hned usetrit 2500eur, alebo napriklad taky krb - bez neho sa veselo da fungovat a znovu usetrim 2500eur a tak dalej, namiesto keramickeho stropu sadrokartonovy atd. Ale ked je uz clovek v tom a na zaciatku su este peniazky :-D tak ved dam aj krb, radsej teraz ako by som mala stavat uz v obyvanej obyvacke, a dame aj svetlovod radsej teraz ako by sme casom mali rozburavat keramicky strop atd :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam predbezne slubene materialy za lepsie ceny cez firmu kde robi kamos, plyn, vodu a elektriku bude robit manzelov dobry kamarat asi spolu s manzelom a na ine veci ako su podlahy, omietky a podobne veci mam tiez dost kamaratov, ktory vedia urobit cenu, ale este nemam dorieseny pozemok takze sa nestavia, len sa planuje. ]-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?