Čo poviete na náš projekt?

Profilova fotka
Budem rada za každé rady :-)
Odpovedať
Pripomina mi to trochu tento domcek.http://www.reality.sk/inzerat/RE0003678-13-000033/pekny-bungalow-v-moste-pri-bratislaveSkus pozriet fotky, je tam aj podorys. Vas je sice bez garaze ale rozlozenie izieb, vstup obyvacka a kuchyna su podobne orientovane. Bola som v nom , je priestranný, ale vstupna hala je dost velka a nevyuzita a trochu tmava.V kuchyni je urobena aj spajza,ta je prakticka. Skus si porovnat na zaklade fotiek.
Odpovedať
Profilova fotka
@sintias idem pozrieť :-) d
Odpovedať
Ked som v nom bola prvykrat,tak som mala pocit ze je uplne super, taky priestranný,samozrejme zariadenie si nevsimaj, tam byvaju starsi manzelia,to si uz kazdy zariadi podla seba, ale neskor sa mi naozaj ta hala zdala az prilis velka a neyuzita.Vyhoda,je zase v tom, ze ti nemusi hned kazdy prist az do obyvacky alebo kuchyne.A vsimni si este krb, ten maju vstrede a oddeluje kuchynu od obyvacky. Inak cim viac clovek vybera tým viac si nevie vybrat.Aspon u nas.Vsetko ma vyhody aj nevzhody. Uz len co vam viac vyhovuje.
Odpovedať
Profilova fotka
@sintias ano je to podobné ja som pôvodne chcela kuchyňu s obyvackou a stou halou otvorené a na opačnej strane ale kvôli pozemku sa to nedalo tam kde súizby mala byt velka obyvacka s kuchyňou. A hala by tym pádom bola mensia. Izby boli vecsie. Pripajam foto. Ktoré real malo byť bez ďalšieho wc a sprchy ktoré som tam nechcela. Kvôli kopanej studne som nemohla mat ten projekt.
Odpovedať
@sintias @salichat22 http://www.reality.sk/inzerat/RE00036... tak ten podorys je trosku o inom! Hlavne kuchyna s obyvackou tam nie je stvorec. Tu pri tomto sa mne osobne nepaci kuchyna s obyvackou, kedze ma stvorcovy tvar. Takto ta kuchyna je az prilis zasadena do obyvacky!
Odpovedať
Profilova fotka
@sintias krb budeme mat osadeny v múry medzi balkonovymi oknami ako sa ide na terasu.
Odpovedať
Profilova fotka
@vlado35 ale dnes už nie sú oddelené kuchyne. Ako som pochopila tebe sa nepáči ak je kuchyna dokopy s obyvackou ?
Odpovedať
@salichat22 ked kuchyna s obyvackou ako otvoreny celok, tak aspon obdlznikoveho tvaru, kde ta kuchyna nebude az tak zasadena do obyvacej casti...takto som to myslel.
Odpovedať
@vlado35 samozrejme ze je to iný projekt, ale velmi podobne sa mi zda vacsia hala a z nej vstup do izieb. Ten druhy nakres so zmensenou halou a zvacsenými izbami, sa mi zda lepsi.
Odpovedať
Profilova fotka
@vlado35 rozumiem ja akurát nebudem mat dvere a tie dve priecky do kuch a oby s chodby.
Odpovedať
Profilova fotka
@sintias aj mne len to nijak nevychádza na pozemok kvôli studni. A nedá sa to ani posunúť neviem chcela som nejak stoho prvého čo máme vymyslieť tu halu ale nič ma nenapada. :-|
Odpovedať
@salichat22 ale pri tom bungalove keby sa odstranili tie priecky do obyvacky, tak to je obdlznikoveho tvaru...ty ten podorys kuchyne s obyvackou mas stvorcoveho a to sa mne osobne nepaci, kde by kuchyna mala byt az tak velmi sucastou obyvacky! Mozno si to uz teraz spravnejsie pochopila :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@vlado35 tie priečky pôjdu preč to tam určite nechceme.
Odpovedať
@sintias ten dom co je na reality.sk je hlavne asi tak raz velky ako je podorys od salichat22, ten aj moze byt priestranny kedze ma okolo 150 m2 bez garaze. Len obyvkokuchyna je skoro o 28 m2 vacsia.
Odpovedať
@salichat22 to je jedno, ci tam budu dvere a priecky...ja som narazal na ine :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@vlado35 aj mne by sa páčilo keby tam je nejaký vyklenok na kuchynskú linku. Ale musim umožniť 2, parkovne miesta vo dvore :-)
Odpovedať
@salichat22 to je uz na tom, aky je to pozemok! Napisal som svoj nazor, ze keby to malo zostat iba tych 30m2 na spolocnu kuchynu s obyvackou ako mas teraz pri rozmere 5x6m, tak potom radsej keby to malo rozmer 4x7,5m :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@vlado35 Ďakujem aspoň porozmyslam a vyspekulujem niečo :-)
Odpovedať
@atlaska ale ano , ved ja viem,ze to je ina kategoria domu a prave preto som chcela poukazat na tu zbytocne velku halu, ktora mi aj v tom dome na reality sk prisla zbytocne velka, a nie este v tomto mensom domceku.
Odpovedať
Profilova fotka
@salichat22 Už niekoľko dní sa na tomto fóre pýtate dookola na to isté. Viacerí Vám napísali, že Váš návrh projektu v tejto podobe nie je dobrý. Navrhli Vám aj konkrétne zmeny. Tvrdila ste, že to a to bude inak, takú priečku tam určite nechcete, sedacia súprava bude na inom mieste, atď.... Skúste do tohto Vášho návrhu nakresliť farebnou fixou zmeny, ktoré sú Vám už teraz jasné a potom pridajte foto so zakreslenými zmenami sem. Takto nemá význam radiť dookola to isté. Táto fotka už bola za posledné dni na tomto fóre x-krát. Ak naozaj potrebujete skutočnú radu, tak skúste tie zmeny zakresliť aspoň rukou a potom pýtať ďalšie rady. Takto to vyzerá, že len čakáte na niekoho, kto Vám napíše, že je to "úúúúúplne že super" a to Vám bude asi stačiť. Neberte to v zlom, ide len o dobre mienenú radu. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mysky je to forum pokiaľ viem, takže je na mne či sem pridám tému alebo nie či? Keď vam to prekáža prečo si to čítate ?
Odpovedať
Profilova fotka
@salichat22 Skúste si môj príspevok prečítať ešte raz, predýchajte tri krát a potom si ho prosím prečítajte opäť. Neuviedla som v ňom nič také, čo by Vás malo uraziť, alebo rozhnevať. Snažila som sa Vám vysvetliť, že keď už teraz viete o zmenách v uvedenom projekte (to prezentujete sama svojimi príspevkami), tak tie zmeny zakreslite do Vášho pôvodného návrhu a tak zverejnite. Ostatní Vám tak budú vedieť lepšie poradiť, teda urobiť to o čo tu vlastne na fóre prosíte. V úvodnom príspevku píšete, že budete vďačná za každé rady :-) . Keď ju však dostanete a nie je podľa Vašich predstáv, tak sa Vám to nepáči =-) . Čo teda vlastne chcete?
Odpovedať
Profilova fotka
@salichat22 Tiež som nedávno žiadala na tomto fóre okrem iného aj rady a postrehy k nášmu návrhu domu. Všetky návrhy a zmeny som sa snažila prijať. Tie, ktoré sa mi nezdali správne som vylúčila a zdôvodnila prečo ich nechcem. Dostala som veľa skvelých návrhov a nápadov od "strecháčov", ktoré našu predstavu o budúcom dome aspoň v mojich očiach neporovnateľne vylepšili :-) . Za to im patrí veľká vďaka. :-) http://www.modrastrecha.sk/forum/proj... Týmto sa Vám snažím vysvetliť, že keď chcete skutočne rady a návrhy, tak ich skúste prijať a vybrať si z nich tie, ktoré Vám budú vyhovovať a tak čo najlepšie vylepšiť Váš budúci projekt. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@salichat22 nic mudrejsie ako posledne dva prispevky od @mysky tu uz nedostanes. Precitaj a porozmyslaj.
Odpovedať
Profilova fotka
@jankazb @mysky Ja sa nehnevam ani nič podobne. A máte pravdu dokreslim a dolozim foto.
Odpovedať
iba jedno WCko a este neoddelene v kupelni? a hala sa mi zda naozaj prehnane velka, hlavne z dovodu, ze tam nic nemozes dat, lebo vsade dvere. neriesili ste radsej nejaky individualny projekt na pozemok? mozno date na projekt o polovicu viac, ale to je vklad do buducej spokojnosti.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?