Co hovorite na projekt Junior 054 od Euroline?Stavia ho niekto?

Profilova fotka
Dobry den!Chcem sa opytat na Vas nazor na projekt RD Junior 054 od Euroline. http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro... Dlho sme sa rozhodovali pre bungalov ale skoro 30 m2 navyse za skoro rovnaku cenu plus moznost robit zmeny, pripadne stavat po etapach ma coraz viac nabada stavat tento dom. Hlavnu vyhodu vidime po odstraneni priecky ,velka skoro 40 m2 obyvacka po ktorej sme vzdy tuzili. Je tu vela veci ktore treba zmenit: V projekte nie je krb bez ktoreho si RD neviem predstavit. 2 okna v kuchyni sa mi zdaju vela nevidim priestor pre skrinky na odkladanie, Na prizemi chceme len WC s tech.miestnostou Na poschodi vyriesit kupelnu sprchovy kut za dverami WC na poschodi vyuzit ako satnik dvere z izby nie z chodby Zrusit balkony Kurenie by sme chceli podlahove 2 balkonove okna v obyvacke po odstraneni priecky zmenit na jedno velke francuzke s dverami Neviem ci je vyhodne na poschodi ponechat zalomene priecky na rolldory alebo ich zamenit za rovne :-) preto Vas ziadam o Vas nazor. Dakujem!
Odpovedať
keď treba postavíme :-) chcel by som poznať ľudí čo reálne využívajú terasu zo spálne.
Odpovedať
@slavoslav Asi myslis balkon nie? ;) @prachy21 Nieje zly, ale co ja viem, to poschodie sa mi az tak velmi nepaci, ta 1 izba sa mi zda mala. Co tam chces, detsku?
Odpovedať
@xywy prípadne, ale aj terasu (hlavne u jednopodlažných)
Odpovedať
Profilova fotka
@slavoslav tu izbu dole chcem zrusit a zvacsit obyvacku tie dvere tam nebudu chcem tam francuzke okno a dvere na terasu.
Odpovedať
@prachy21 Ahoj No nechcem Ti nic na to hovorit, kazdy mame vlastny vkus, co sa nam paci, ale po estetickej stranke- fakt sa Ti to paci? , ten hexagonalny arkier v jedalni fical v 90tych rokoch... Tu mas podobny podorysne, ale mne osobne sa po vizualnej stranke viac paci, ale samozrejme, je to len moj nazor : http://www.katalog.cmd-sk.sk/nahlad.p... A jednu vyhradu by som mal k tomu podorysu a konkretne k tomu arkieru v jedalni- v dnesnej dobe, kedy sa kazdy snazi usetrit na energiach, sa mi ten arkier zda nezmysel... Kazdy vystupok, arkier, vikier atd.. Ti zvacsuje obalovu plochu, cez ktoru Ti bude zbytocne unikat teplo z domu. Preto je v dnesnej dobe trend robit, kompaktne a jednoduche tvary domov- stvorec, obdlznik, aby sa minimalizovala teplovymenna plocha. Taktiez, co sa tyka strechy, klasicka sikma strecha ako ma ten junior 054 je z energetickeho hladiska tiez menej vhodna. Ma totiz vacsiu plochu ako napriklad pultova alebo plocha.
Odpovedať
@nexus5 súhlasím s tebou, arkier je podla mna hlúposť aj z estetického hľadiska aj z ekonomického. Horná izba je dosť malá, neviem aké má rozmery, ale možno by stálo za to pričleniť ten šatník k tej najmenšej izbe, ak to nechce byť len pracovňa.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?