Ahojte, robim si rozhlad o cenach a moznostiach projektov. Mame vybraty katalogovy projekt- ale chceli by sme tam nejake zmeny. Cena je 1000e+1100e zmeny. Napiste kolko ste dali za projekt - myslim kompletka aj osadenie ......
Bungalov / poschodovy a rozmer,
Murovany / montovany
Sedlova / Valbova / Pult. / Rovna....
Tiez mozete odporucit projektanta {do IP} okolie BA a DS, aby nebol problem s osobnym stretnutim
Sme rozhodnuty pre konkretny dom a uz nechceme hladat iny, hladali sme 4mesiace a aj tak sme sa vratili k favoritovy zo zaciatku.
D.
cca 2 roky dozadu - katalogovy projekt z ERLIS cca 900e v ktorom uz miestny (KE) zastupca/projektant uviedol nase planovane zmeny (zrusenie/vytvorenie nenosnych priecok, zrusenie kozubu, tj aj komina, ....a rozne upravy) taktiez nam doprojektoval k domu garaz s kotolnou, osadenie stavby....to znamena ze katalogovy projekt ktory sa nam najviac pacil sme si este upravili aby nam to co najviac vyhovovalo...celkova cena nas tak vysla na menej ako 1500e
..tiez staviame dom svojpomocne
@denisafono v auguste sme kúpili pozemok, hned sme šli za projektantom, pôdorys mal asi 6 postupných verzií, preto to trvalo do konca novembra, moja polovička stále niečo upravovala. Vy, ak máte už niečo vybraté, tak to bude do 2 mesiacov upravené aj so sieťami a osadením, robil mi - pošlem ti IP
Otázka vyznie či za 2100 e by ste nenašli rozumného projektanta ktorý vám nakreslí dom podľa vaších požiadavok...
Dať 5 000 za projekt.....hm.....to by musel projektant mať zlaté ručičky....a ja požadovať dom s 350m2 užitkovej plochy...
Ale to je ako so všetkým - ja som platil za minuloročnú dovolenku X eur - 3 izby vedľa mna mojich X vynásobili skoro 2 násobkom - ten istý hotel - tie isté služby - taký istý výsledok.....- nesťažovali si ( vraj ) - nesťažoval som si ani ja....
Projekt na SP za 1000 €, mal som ponuku za 1800 € ale pan projektant tlacil iba jeden material aj konkretnu znacku a dost nasilu nefandil poschodovemu domu, skratka mudry jak radio, jak keby isiel stavat on, nebo stotozneny s mojou predstavou tak som pustil ho k vode. Su taky co maju 3500 ci 5000 € za projekt ale podla mna ide o neumerne vysoku cenu. Ale podla gusta ziaden...oneee.
Ahoj ,mi mame projekt podla predlohy z katalógového ....bungalov 14,7 x 15 m ,aj so zmenou ,projekty su na stavebne povolenie s projektami voda+kurenie + plyn +kanalizacia + elektrika = 1200 € ....spokojnosť....:-)