Byty od JTRE

Dobry den, chcel by som sa informovat ci mate nejaku skusenost s developerom JTRE z bytovych projektov ako napr. Panorama city, Fuxova a pod. Zaujima ma ako sa Vam byva, ci boli po nastahovani nejake problemy, aka bola s nimi komunikacia ... Pytam sa to preto, lebo sa zaujimam o kupu bytu v pripravovanom projekte Eurovea 2 Dakujem za kazdu odpoved, Pato :)
Odpovedať
@patob7 nic v zlom, ale myslim, ze tu sa odpovedi nedockas, nakolko ludia ktori tu pisu stavaju si nehnutelnost vramci svojich moznosti a v drvivej vacsine s rozpoctom tretiny az max. polovice toho co moze stat v eurove 2 byt.
Odpovedať
@pistikus neviem preco ma vacsina ludi taky zaskatulkovany nazor, ze tie byty budu drahe :) neviem este ani ja, ake budu ceny, ale z ich predoslych projektov viem, ze 3 izbove byty na Fuxovej zacinali na 138tis a v Klingerke na 150tis. Stavia tu niekto dom za 50tis? :)
Odpovedať
@patob7 ak budu take ceny ako pises tak zmenim zaskatulkovany nazor. Vychadzal som z cien za co sa predavali byty v eurovei a za co v panorame. Fuxova je trochu ona zalezitost. Aj ked som odbocil od temy, ktoru chces riesit. Snad niekto poradi.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Tu je moja skusenost s byvanim vo Fuxovej. Takze po necelom pol roku byvania to mozem zhodnotit nasledovne. JTRE NIKDY, NIKDY, NIKDY viac. Videl som uz realizacie viacerych projektov v SR aj v zahranici a tento tu je uplna katastrofa. Projektant v niektorych veciach ako predpriprava klimy, navrh vzduchotechniky, pasivneho vetrania ci pouzitych materialov musel byt uplne na drogach, alebo ho Ja&Ty muselo riadne drzat za gule. V celom baraku su pouzite tie NAJLACNEJSIE materialy ake si len viete predstavit - od podlahovych laminatov, podloziek pod podlahami, radiatorov, hlavic, priecok, vypinacov, dveri, kluciek, omietok, snimacov, hlavnych dveri, bielej farby, ktorou vymalovali... naozaj lacnejsie by bol problem zohnat. Predstavte si cele schodisko nie je ani len omietnute, ako aj cele casti budovy zvonku, komplet garaz steny pukaju, tecu, bez omietky. Podlahy vrzgaju a praskaju. Vzduchotechnika a odsavania pri vetre buchaju a hucia, inokedy hajzel/stupacky smrdia v celom byte. Chodby mali dostat hluk absorbujucu vrstvu - zabudnite. Vsetko v bytoch aj na chodbach sa vdaka tomu ozyva, aj vdaka vsadepritomnemu SADROKARTONU. Ano, kupite byt za 150-250 litrov a byvate v byte zo sadrokartonu. Vytahove sachty mali byt odhlucnene - taaak urciteee. Ked ide vytah, alebo sa niekto prejde po byte nad vami - tak to duni ako dobre basy. Vetracie sachty - zlaty bonbonik - aby sa zamaskoval neskutocny hluk z vonku tak developer odporuca byt uzivat pri uzavretych oknach. Aby pri takom odporucani obyvatelia bytu prezili, navrhol non-stop pasivne vetranie, ktore je nic ine iba diera v stene velkosti 100mm. Nic viac nic menej, to ze z nej ide hluk a zima (kedze sa vobec neda zavriet ani korigovat), uz nikoho nezaujima, projekt predsa dostal zelenu. Predpriprava na klimu je kapitola sama o sebe, ked som ju ukazal ludom od klimatizacii tak sa 5 minut non stop smiali. Zabavam tym navstevy vzdy ked pridu. Sluby o parku pred bytovkou su samozrejme len sluby. Ked chcete ist k elektricke, tak iba po blate. A samozrejme ulicu pred bytovkou, ktoru mal developer odovzdat mestu, doteraz drzi, aby si na nu mohol dat betonove zabrany a nemuselo sa na ulici svietit ani nic. Takze v noci je pred bytovkou tma ako v rohu, auta stoja kde mozu, lebo samozrejme 12 parkovacich boxov pre navstevy 276 bytov je podla Ja&Ty dostatok. Neskutocny amaterizmus a lakomstvo developera a z toho vyplyvajuca na hovno kvalita. A ako topka, SBS-ka, rozumej dvaja chlapci, ktori pozeraju stale youtube stoja bytovku rocne 130.000EUR!!!!! Vraj musia byt dvaja, 24/7 kvoli poziarnemu systemu navrhnutemu developerom. Krasny priklad ako z oveciek vydojit dodatocne eurace. Treba predat kym ludia v BA kupia cokolvek a zbohom Ja&Ty.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?