@keisha Ahooj, no si prvý človek, ktory sa ozval 🙂 Ja som si už dala robiť projekt na podobny ale rada by som videla nejake foto, projekt? Ak by si bola ochotna. 🙂 Strecha zostala tak ako v projekte, že bude 3 m potiahnuta a v plnej výške? My s tym ešte bojujeme s architektom 🙂
@majkasss my sme tiež pred kúpou projektu hľadali skúsenosti po internete a nenašli sme 😞
- nie, my budeme mať viac zmien.. strecha nebude nad chodníkom a bude mat tvar klasického bungalovu, t.j. sklon na každej strane.
- strop nebude sadrokartón, ale dali sme keramický strop.. preklady nie sú Ytong, ale železobetónové...
- vnútri máme viac zmien 🙂 malá sprcha a WC aj zo spálne, WC v kúpeľni nebude, bude len na chodbe, pridali sme aj dvere medzi chodbou a domom aby náhodou neťahala zima.. v kuchyni namiesto toho úzkeho okna až po zem bude klasické okno aby som tam mala kvety.. to veľké štvormetrové okno v obývačke je bomba 🙂
inak teraz je pekne na ich stránke aj vizualizácia domu aj so zariadením a je to veľmi pekné, nepozerala si?
Fotky veru nemám... zatiaľ sme len po strop tak nie je tam moc vidno.
objednali sme si okná od Drevar.sk a čakáme kým prejde zima aby sme mohli pokračovať.