Odpoveď na príspevok od pablo21:
DObrý deň, chcel by som sa opýtať či momentálne n… @pablo21 tak asi to otocim a zacnem sa aj ja pytat. Co sa vam na tych podorysoch paci? Preco ste si vybrali prave tie 2? Nieco tam na nich musi byt, co ja asi nevidimOdpoveď na príspevok od pablo21:
DObrý deň, chcel by som sa opýtať či momentálne n… @pablo21 Je tu rozsiahla diskusia ohladom 333.Za mna velmi dobry projekt,velmi dobre vyuzity priestor,ziadne nevyuzite metre v chodbach a pod.Navyse ma mnoho variacii.Prestuduj celu diskusiu ma 112 stran.Su tam rozne postrehy,zlepsenia....Odpoveď na príspevok od pablo21:
DObrý deň, chcel by som sa opýtať či momentálne n… @pablo21 Paci sa mi na tej 333,ze ma v izbach presne vyclenene miesto na vstavane skrine.Takisto kuchyna,ktora je sice spojena s obyvackou,ale da sa oddelit posuvnymi dverami.To je celkom dobre,ked varis,resp.umyvas kuchynu a nechces rusit ludi v obyvacke.Alebo pride navsteva,zatiahnes dvere a je to ok.A ako som spominal vyssie,ma mnoho variacii.Vacsi,mensi,s terasou alebo bez,terasa vzadu,alebo z boku atd...Odpoveď na príspevok od wivik:
@pablo21 tak asi to otocim a zacnem sa aj ja pyta… @wivik ocenujem psychologicky výsluch policajta ale ak si prečítate príspevok takto otázka nebolo položenáOdpoveď na príspevok od kuracinarez:
@pablo21 Je tu rozsiahla diskusia ohladom 333.Za … @kuracinarez tuto diskusiu som čítal celý deň a došiel som chronologicky do polky od konca, ale veru to čo som chcel som sa nedozvedel, preto som sa opýtal teraz pretože rozpočet z predošlých rokov nemá výpovednú hodnotuOdpoveď na príspevok od kuracinarez:
@pablo21 Paci sa mi na tej 333,ze ma v izbach pre… @kuracinarez a dakujem velmi pekne za reakciu, presne toto som si aj ja vsimol ze tam je toho velmi vela na variovanie, len tie náklady stále neviem , hlavne v dnešnej dobe roku 2025Odpoveď na príspevok od pablo21:
@kuracinarez a dakujem velmi pekne za reakciu, pr… @pablo21 Pytal si sa na nazor,ktory je lepsie dispozicne rieseny.Teda za mna 333.Diskusiu som ti ponukol,lebo viem ze sa tam preberali rozne varianty,zmeny atd.S cenou ti pomoct teda neviem.Neviem,ci to chces stavat sam,s niecou pomocou,alebo cez firmu na kluc.Ale pokial ta zaujima iba cena hrubej stavby vies si to zhruba vypocitat.Odpoveď na príspevok od pablo21:
@wivik ocenujem psychologicky výsluch policajta a… @pablo21 tu vobec neide o psychologicky vysluch. Chces vediet ktory podorys je lepsi. Mali by to byt z tvojho pohladu top podorysy medzi ktorymi sa rozhodujes. Za mna ani jeden, cim by ma niecim oslovil. Preto ma zaujima cim oslovili teba.Odpoveď na príspevok od kuracinarez:
@pablo21 Pytal si sa na nazor,ktory je lepsie dis… @kuracinarez Dakujem velmi pekne za názor, presne ako píšeš viem si to vypočítať aj som si vypočítal ale chcel som to s niečim porovnať, v danej disikusií sa riešilo velmi vela vecí a hlavne vela ludí tam písalo len svoj zámer a ako to vidí s dispozíciou ale každý projekt má dané zmeny inak finančne odzrkadlené či pri zmene katalogoveho domu alebo finančne pri realizácií stavebných úkonov na stavbe...tiež som sa na to pozeral že 333 je dispozične lepšie lebo je to jednoduché a určite lacnejšie.....Odpoveď na príspevok od wivik:
@pablo21 tu vobec neide o psychologicky vysluch. … @wivik tato konverzacia sa neuberá dobrým smerom, nemám ja čas vysvetlovať niekomu že prečo som si ja osobne vybral takýto projekt resp, vyberám z dvoch podobných, ak Vás nezaujal ani jeden je to uplne v poriadlku...