Bungalov 1380 - váš názor

Ahojte , hľadám vhodný projekt nakoľko by som rád šiel z paneláku do malého jednoduchého rodinného domčeka. Zatiaľ sa mi tento pozdáva: http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro... Stavia ho niekto? Zaujal ma jednoduchosťou a riešenie rodičovskej a detskej časti projektu.
Odpovedať
Ak by som sa doňho pustil, vymenil by som vanu za sprchovací kút medzi rodičovskou a detskou kúpeľnou + dom rozšíril o 1 meter.
Odpovedať
@inocentcent mne sa paci...celkom dobre rieseny, len ta garaz...
Odpovedať
Namiesto garáže plánujem len prístrešok pre auto. Zatiaľ mam na pozemku menšiu chatu, kt je podpivničená a tú časom po stavbe nahradí záhradný domček.
Odpovedať
@inocentcent ked to mas v hlave vyriesene, tak mne sa ten projekt paci...ja nie som az takym zastancom uplne volneho prepojenia kuchyne a obyvacky :-)
Odpovedať
to ani ja. Beriem to ako mínus, ale zahrávam sa myšlienkou dom predĺžiť a oddeliť kuchyňu od obývačky.
Odpovedať
@inocentcent ale tu je to praveze aspon stenou oddelene, cize toto nie je spojena kuchyna s obyvackou, tak to by bolo este prijatelne, ako ked je volny vyhlad na celu kuchynu :-) Napr. pri tomto projekte je uplne odelena kuchyna (s jedalenskym stolom) od obyvacky...tu je vacsie sukromie http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro...
Odpovedať
ten bungalov 1281 je tiež pekne rieseny
Odpovedať
@inocentcent to ano, tam mas manzelsku spalnu uzatvorenu aj s kupelnou ;-) trosku vyssi luxus pre zamilovanych :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@inocentcent tiez nie som zastancom spojenej kuchyne s obyvackou. V dnesnej dobe je ale problem najst projekt, ktory by mal samostatnu kuchynu. :-) Ale ten projekt sa mi celkom pozdava. :-)
Odpovedať
@btus ten bungalov 1281 ma uplne odelenu kuchynsku cast s jedalnou, od obyvacky http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro...
Odpovedať
@vlado35 no, to ano, ale je tam velmi mala obyvacka. my mame iny projekt :-)
Odpovedať
@btus aha...ja som pochopil, ze nevies najst nejaky projekt s oddelenou kuchynou :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Dobrý den, mám na Vás prosbu, stavěl někdo tento Bungalov 1380? Jestli ano, mohla bych požádat o nějaké fotky interiéru a také, jaké máte vytápění. My s manželem chceme tento dům postavit, ale ráda bych viděla to dispoziční řešení. Děkuji moc
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?