Architekt - rodinný dom Pezinok

Dobrý deň strecháči, viete nám odporučiť architekta pre stavebné povolenie a realizačný projekt k rekonštrukcií staršieho rodinného domu v Pezinku? Ide o klasický rodinný dom v tvare L. Páči sa nám vidiecky štýl. Ďakujem.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@klaudia765 Dobry den, velmi pekne Vam dakujem za reakciu a kontakt, urcite sa jej ozvem. Nech sa Vam dari a prajem pekny den.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@rchrdba Ako si spokokna s architektom? Mozes mi ho odporucit?
Odpovedať
Zatiaľ áno, čakáme na finálny projekt.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@rchrdba Ahoj, ako si bol spokojny s architektom/projektantom? Videla som navrhy tvojho domceka, velmi pekne. Bolo by mozne posunut mi kontakt? Tiez momentalne hladame projektanta na rekonstrukciu RD. Dakujem pekne, nech sa dari pri rekonstrukcii:)
Odpovedať
Ahoj, ešte sa na projekte robí, resp. dokončuje sa celá dokumentácia pre stavebné povolenie. Zatiaľ je spolupráca dobrá. Kontakt: Simona Barcová 0903 732 922. Tiež sa chystáte na rekonštrukciu? ˇ
Odpovedať
@rchrdba Dakujem pekne, ano planujeme rekonstrukciu RD je v povodnom stave, ale zachovalom, tak hladame niekoho, kto by nam s tym poradil.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme spolupracovali s architektom z Považskej Bystrice Igor Hako. Najdete jeho práce aj na FB .Velmi dobrý individuálny prístupako pri novostavbach ale i rekonštrukciách .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?