Architekt - východné Slovensko

Ahojte, rád by som našiel pre spoluprácu pri výstavbe domu architekta, ktorý má vlastnú myšlienku/predstavu po pohľade na pozemok a vie z jeho potenciálu vyťažiť maximum. Architekta, ktorý si vypočuje naše základné požiadavky a vytvorí niečo čo nás milo prekvapí. Samozrejme viem, že to nebude zadarmo ale bol by som rád aby to bolo za rozumnú cenu - moja predstava o cene je do 2 500,- € s DPH. Zháňame niekoho na východnom Slovensku, určite ma zaujímajú referencie. Ak ste spolupracovali pri Vašej výstavbe s šikovným architektom prosím dajte tip, budeme vďačný. Ďakujeme a nech sa darí
Odpovedať
Ahoj...skus "dga" hod pred to www a za to .sk. Teraz robia projekt mne a zatial veľka spokojnosť.
Odpovedať
Za tu cenu dobry individualny projekt tazko...
Odpovedať
@calo89 v tej cene chces projekt na stavebko ? alebo len od architekta navrhy/studie variant ? Za cenu 2500 si myslim, ze najdes urcite architekta na navrh domu. Avsak na projekt s profesiami, hmm, neviem ako idu ceny na vychode, ale skor nie ako ano.
Odpovedať
@minonkysk @zita19 cenu som uviedol orientačne, pochopiteľne každý mame finančné limity. Stretol som sa aj s cenou pod 2 000 € za cenu individuálneho projektu s veľkou ochotou u známych...len chcem niečo kreatívnejšie...
Odpovedať
@calo89 tak jasne, ze sa da aj tak. Kvalita a uroven (myslim tym obsahova) je rozna. Projekt na stavebko a realizacny projekt aj s profesiami to je o "pol kila" papiera menej a aj nejakych par stviek, mozno tisicov tiez. A za kreativitu sa priplaca, vela priplaca. Za individualny, inovativny a kreativny projekt sa plati ovela ovela viac. Tvoja cena je na urovni dobreho vyberu z katalogu vzhladom na danosti pozemku, co tiez nemusi byt zla volba, lebo vbbrat ten spravny katalogovy projekt to tiez treba vediet.
Odpovedať
Profilova fotka
@calo89 Ak je tá suma len za architektonickú štúdiu tak to niekoho nájdeš v pohode, hlavne si treba uvedomiť že ak chceš nejaké originálne a netradičné riešenia musíš byť ochotný to potom aj zaplatiť, na tom väčšina projektov čo sú trocha originálne skončia.
Odpovedať
Super, vďaka za rady...uvedomujem si to, že cenou som niekde začal a ta sa môže šplhať až až... Tak Vám poviem, že katalóg nechcem a ja si to zaplatím to sa nebojte, chcel som skôr odporúčanie na konkrétnu kanceláriu/architekta/projektanta ako "rady starých otcov a mám". Tak ak viete prosím odporučte nám niekoho, vďaka pekne.
Odpovedať
@calo89 poslala som ti spravu. Inak mozno sa aj tak budete musiet stretnut s viacerymi. Si myslim ze medzi klientom a architektom musi byt ta spravna "chemia".
Odpovedať
ahoj ak cenu planujes iba za studiu tak viem odporucit naseho architekta. napis spravu ked tak
Odpovedať
@calo89 ahoj, niekedy na youtube obzeram projekty od http://apsp.sk/ To si tak obzeram, ze raz, ked budem bohaty, kupim si pozemok s vyhladom na mesto a dom si dam navrhnut u tychto ludi :-) Predpokladam vsak, ze nebudu lacni. :-) :-) :-)
Odpovedať
@calo89 ja si myslim, ze by sa dalo najst nieco aj v takejto cenovej relacii, len bohvie aka kvalitna praca to bude a co tvoji znamy nemas niekoho takeho co by ti vedeli poradit? @jurkoboss nie su lacny ale pracu maju uzasnu!
Odpovedať
Profilova fotka
@calo89 tak ako niečo by sa mohlo nájsť, tipujem, že firma asi nie, ale nejaký na voľnej nohe dobrý na doporučenie cez známeho alebo dohodenie by možno išiel skresať aj cenu :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@calo89 ja si myslím, že nič dobré z toho nebude za takú cenu, to je len môj osobný názor, my sme platili asi 4000, návrh stavby, rozmiestnenie izieb, 3d vizualizácia. No proste na komplet celý dom. A to my už príde málo.
Odpovedať
@calo89 Ak chceš niečo pekné, okopíruj antické budovy. Nové stavby sú krabice. Závistlivci antiku nazývajú podnikateľský barok.
Odpovedať
@lukaluki ty mas pocit, ze architekt na volnej nohe zije zo vzduchu, pripadne robi projekty pro bono? Keby za tebou dosiel sef s tym, ze tento mesiac skresame tvoj plat lebo... tak by si urcite pristupil a zene vysvetlil, ze tento mesiac sa bude jest varena ryza a lucernovy salat... =-) ked dodavatel sluzby skresa cenu tak potom aj obsah dodavky je nizsi na mnozstve a kvalite...
Odpovedať
@detroid toto je hlaska roka... Matne tusis o com tliachas. Co uz ma podnikatelsko-barokova betonova balustrada podobne s antikou?
Odpovedať
Ahojte, dakujem za kazdy tip, uz som niekoho nasiel vo stvrtok sa mame stretnut tak pripravil som si nejake zakladne podklady a predstavy, uvidim ako to pojde a aka bude chemia :) Pozriem aj Vase odporucania...a myslim si ze je realne aj za taku cenu dostat dobry projekt, potom ked to vyjde dam spatnu vazbu.
Odpovedať
Choď na portál Slovenskej komory architektov a podľa regiónu si vyber. Nemáš čas na procedúru predprojektovej prîpravy stavby? Načo sa potom pùšťaš do takej investîcie?
Odpovedať
Profilova fotka
vychodne slovensko je dost siroky pojem..nie je jedno ci hladas v okoli Roznavy, Kosic, Michalovce, Kapusany atd....mozes si pozriet nas projekt u mna, ak sa paci dam kontakt, kosice okolie, cena je za m2
Odpovedať
@vtacikvtacik :D ty si boží :D nech sa ti darí kamoško
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@calo89 nasiel si dobreho projektanta? Mozes dat kontakt prosim do SS? Dakujem pekne
Odpovedať
nasiel za dobru cenu a pekny vysledok...projekt hotovy za cca 5 mesiacov...uz som vo faze stavebneho konania a pripravy IS. 😉
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@calo89 dáte mi prosím kontakt? Ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?