Aphaus, Apex Arch

ahojte staviate niekto nieco z tychto projektov - alebo mate postavene? APEX-ARCH: LOTOS / SENZA / SOLAR PLUS APHAUS: VIELLE, GUQIN, CUATRO EUROLINE: 1282 PRODOM: TREND 265 potrebovala by som osobnu skusenost :) dakujem
Odpovedať
ahoj, neporadim ti ale ten lotos a senza od apexu su fakt paradne. Solar plus ma az tak nezaujal. Aphaus Vielle je taka klasika, ale ostatne ma moc nezaujali. Euroline a Prodom trosku zaspali dobu a tam sa asi design nehybe uz 20 rokov. :)
Odpovedať
NO ANO, EUROLINE A PRODOM NIE SU VOBEC PROGRESIVNY... VYZERA TO TAK, ZE BUDEME ZVAZOVAT TAK, AKO VRAVIS APEX A APHAUS... SU MODERNE A NADCASOVE. URCITE BUDEM KONTAKTOVAT AJ STAVEBNU FY., KTORU SI ODPORUCAL. DAKUJEM ZA TIP :)
Odpovedať
Profilova fotka
Momentalne su v kurze este stale asi bungalovy a take tie klasicke domy, ten trend modernych domov k nam prichadza podla mna trochu pomaly - co je aj skoda...chcem tym povedat, ze asi sa budes musiet rozhodnut na zaklade toho, co sa ti paci najviac..mne osobne sa tie domy od Apexu nepacia, pridu mi nanajvys cudne, o podorysoch ani nehovoriac - napr. Lotos a Senza maju identicke poschodie, prizemie sa tiez napadne podoba. Solar plus - cele prizemie sa sklada z obyvacko kuchyne...Naproti tomu sa mi riesenia od Aphausu velmi pacia - je to take moderne, vkusne, trendy..aj podorysy mi viac vyhovuju. Ale ako som pisala, je dolezite to, co sa paci tebe.
Odpovedať
nemam ani jeden z tychto,ale Senza je super.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?