Aký štvorizbový bungalov na tento pozemok?

Potrebovali by sme vedieť aj váš názor, ako by ste vyriešili izby, resp. aký bungalov postaviť na tento pozemok vzhľadom k dispozícii na svetové strany. Od západu na východ je na vzdialenosť 23 svahovitosť cca 80 cm. Bungalov max 10 x 13, možno aj L. Ak podľa vás L tak ako ho otočiť, kde vstup, atď., Skúste poradiť. Pozemku nič necloní, cesta je vyznačená na obrázku.
Odpovedať
Profilova fotka
@ezbrane napr. tieto by tam mohli byt. Mozu byt umiestnene rovnobezne s cestou... http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro... http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro... http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro...
Odpovedať
no ten 1383 by vzhľadom na svetové strany aj mohol byť.
Odpovedať
Skús pozrieť aj tento: http://www.aphaus.sk/projekty-domov/d...
Odpovedať
aj to je zaujímavé riešenie, ale museli by sme to trošku v menšom , kvôli cene.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den. Nas atelier priparvuje maly katalog rodinnych domov. Bude na trhu asi o 3 mesiace. JEden z nasich pripravovanych domcekov by podla mna sedel na Vas pozemok. Skuste sa pozriet.
Odpovedať
no skúste ešte niekto poradiť, dík
Odpovedať
preco nejdes do individualneho?
Odpovedať
áno ideme do individuálneho ale potrebujeme nejakú predlohu - prvotný nápad pre projektanta - čo stále nemáme.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, mam presne tu istu orientaciu na svetove strany, ale cestu pozdlz tej dlhsej juznej hranice pozemku, viem, ze ti to tym padom nebude pasovat, len pre inspiraciu pripajam obrazok :-) vstup je zo skoro juhu ahoj
Odpovedať
@ezbrane Ty si tie predlohy nevies najst sam?! Ci si lenivy?! :-x
Odpovedať
máme tak isto orientovaný pozemok ,rozloha 22x38 a rozhodli sme sa pre EKO PLUS z projekty domov,v zrkadlovom obraze.Hlavne aby sme mali čo najviac izieb na slnečnej strane.
Odpovedať
že lenivý :) mám všetky katalogy, 10 hodín za compom..
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ezbrane oprava - 10 -tky hodín
Odpovedať
toto by ale mala byt praca tvojho architekta ;-) ty mas iba povedat svoje poziadavky a poziadavky svojej rodiny. ci? ak teda ides do individualneho projektu.
Odpovedať
@ezbrane a z tych projektov si si napady ziadne nezobral, aby si ich mohol povedat architektovi, ze co vlastne pozadujes? :-x Ci si potreboval este zamestnat ostatnych hladanim tu na fore?! omg...
Odpovedať
áno potreboval... napr pomohol mi náčrt ninaclaudius. T.z. dať jednoznačne striešku na SZ kvôli dažďu a vetru- u nás najčastejšie, zo západu jedno okno do obývačky, dlhšiu stranu domu natiahnuť na JV stranu, kde bude aj vchod. Tým jedna izba ostane na SZ-SV, V tej izbe-pracovni sa ešte rozhodnem či okno na SZ do dvora, alebo na SV k susedovi kvôli vetrom. Nakoniec to bude niečo podobné ako bungalow 333 s terasou. http://moba.sk/wp-content/uploads/201... s tým, že kúpelna pojde na SZ.
Odpovedať
máte niekto projekt, 3i bungalovu, ktorý je poprípade možné zmeniť na 4i?
Odpovedať
Trošku poprehadzovať okná obyvačky a mohol by aj pasovať, čo vy na to? Otočený by bol - vstup JZ
Odpovedať
Akonahle prides k architektovi s nacrtom-okamzite u neho stracas body. Jeho robota bavi,je tvoriva a architekt ti da SVOJ navrh,svoje dielo, tiez endavas maliarovi predlohu co chces namalovat. Architekt sa vezme domov na kavu, na pokec,aby videl ako byvate a vypocul si vase predstavy- 4 izby, sauna, atrium, poschodovy,bungalov,bazen, vekost okien, ci chces aj inetrier aby riesil, zahradu....................................a potom sa vezme pozret na pozemok. Da sa mu do ruky geometrak, LVcko, UPI a necha sa ho pracovat na navrhoch.
Odpovedať
aha ty uz si si vybral, tak nic.
Odpovedať
;-) nevybral ale predstava musí byť :-)
Odpovedať
nemusi,kedze chces individualny projekt, nie kopiu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Tak na uzavretie témy. bude to podobné usporiadanie ako http://www.apex-arch.sk/rodinne-domy-... ale v zrkadlovom stave.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?