Aký máte názor na náš projekt?

Ahojte aky mate nazor? ďakujem
Odpovedať
@pluvko Pekne oddelená denná a nočná časť, chýbala by mi druhá kúpeľňa, vchod do spálne by som spravil cez šatník oproti kúpeľňovým dverám
Odpovedať
@jakino kedze zatial budem mat zumpu druha kupelna je pre mna luxus teraz(koli vytahovaniu zunpy a s tym spojene naklady) staci ze mam 2xwc,kupelna postaci aj jedna.. a to oddelenie nocnej a dennej casti bola podmienka,kun deti budu spat rodicia budu zurovat ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa pomerne páči,ak teda vyhovuje vám.Nenasla som síce dvere do kuchyne ale asi tuším kde sú.Dost mi ale vadí vzdialenosť spálne od kúpeľne.Spalnu by som dala buď namiesto prvej detskej vedľa kúpeľne a ostatné izby poposuvat v smere hod.ruciciek dalej od kupelne _ cize dalej od ruchu zo zurov z obyvacky alebo jednoduhsie riešenie ako píše jakino vchod do spálne dať cez šatník z chodby oproti kúpeľni.
Odpovedať
Ked budu dve kupelne budete minat dvakrat viac vody? Kuchyna a terasa su uplne od seba. Najcastejsie na terasu ides z kuchyne nie z obyvacky.
Odpovedať
@atlaska 2 kupelne su financie navyse za vybavu a.mozno sa do zda cudne ale ano,pri mojej manzelke su 2 kupelky viac spotrebovanej vody.. co sa tyka terasy -my sme chceli takto....
Odpovedať
Profilova fotka
@pluvko mna zaujala ta vysivana dečka:)
Odpovedať
@jblaze ;) ved aj tym som sa chcel pochvalit..vidim ze vsimavy ;)
Odpovedať
@jblaze ta decka nie je vysivana, je to strojova cipka ;-)
Odpovedať
@zita19 dakujem za nazor na cipku ;) (svokrinu)
Odpovedať
@pluvko to nebol nazor, to bola fakticka poznamka :-N
Odpovedať
1.06 nemá ani jednu stenu použiteľnú v celku (niekto to nemá rád, ale ja preferujem, keď sú všetky veci "zapratané" na jednej stene a zvyšná časť miestnosti môže "dýchať") - na jednej sú dvere, na druhej sa tie dvere otvárajú a na zvyšných dvoch sú 2 okná.. načo je ten dlhý úzky výklenok vľavo hore domu?
Odpovedať
@zuzanka.zuzu ahoj diky za nazor... tha 1.6 miestnost je detska izba co sa tyka tej miestnosti hore v lavo je to technicka miestnost kde pojde tepelne cerpadlo,pracka,susicka,regale na sezone veci,rekuperacia a filtre zo studne....
Odpovedať
Článok sa načítava...
nie miestnosť hore, ale ten výklenok
Odpovedať
@zuzanka.zuzu jaaaj uz viem..tam schovam technologiu TC (vonkajsiu jednotku ) + ulozny priestor pre mino sezone veci .napr v buducnosti aj techbologiu bazena...
Odpovedať
ahaaa to dáva zmysel ale nevyjde toto "prestrešenie" trošku draho? obyčajný prístrešok z lexanu na dvoch pätkách opretý o dom by nevyšiel lepšie? aj z hľadiska čistenia a (sorry) aj z hľadiska vizualizácie... či prečo práve toto riešenie sa vám zdalo výhodnejšie?
Odpovedať
@zuzanka.zuzu pravdu povediac som si nechal poradit od projektantky
Odpovedať
@pluvko podľa mňa veľmi pekné. Akurát tak posledná chodbička mi príde zbytočná. Spojila by som ju so šatníkom, cez šatník by sa išlo do jednej detskej izby.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?