5-izbovy bungalov na uzky pozemok

Zdravim. Viete mi prosim poradit katalogovy projekt na 5-izbovy bungalov vhodny na pozemok s rozmermi cca 18x30m? Maximalna sirka domu je 11m, celo domu orientovane na vychod, vstup do domu z juznej strany, terasa a obyvacia izba zo zapadu. Jedna izba moze byt aj mensia – do 10m2. V krajnom riesenie moze byt aj 4izbovy bungalov s velkou detskou izbou, ktora sa da predelit...Vopred dakujem za Vase rady.
Odpovedať
@dzonson preco prave katalogovy? mna stal individualny projekt na stavebne povolenie 1500 eur a mam to komplet aj s osadenim na pozemok a s pripojkami...za katalogovy das od 800 eur vyssie a budes musiet doplacat este za projekt pripojok a osadenia. V konecnom dosledku usetris mozno 200 eur...inak mam podobne rieseny projekt 9x18m vstup z juhu, od ulice vychod - nocna cast, zozadu od zapadu obyvacka s kuchynou a terasou rovno do zahrady...
Odpovedať
kludne si necham poradit....mas 5 izbovy bungalov? vies mi poslat podorys pre inspiraciu?
Odpovedať
Profilova fotka
@dzonson katalógový s týmito parametrami asi jednoducho nezoženieš, aspoň podľa toho, čo ja mám popozerané, tak je to celkom problém. Myslím, že bude jednoduchšie si dať urobiť individuálny projekt, presne na mieru a hlavne podľa toho čo chcete.
Odpovedať
Profilova fotka
@dzonson To som normálne celkom zvedavý ako toto dopadne lebo keď čítam tie požiadavky tak to bude zaujímavé. Bungalov, 5 izbový, na malý pozemok, katalógový už tam chýba iba dopísať svojpomocne do 60-tisíc. ;-)
Odpovedať
@dzonson Ja ako velky zastanca prizemnych domov ti poviem preco nie poschodovy ? Na tak maly pozemok je to naozaj nevhodne. Nemozes stavan na poschodie? Inak suhlasim so zbytkom. Treba na to indivi projekt ;-) Skus si vziat A4 papier zhruba tak to bude vyzerat aj s terasou napis na kraje 10x10m a skus par ciar. To iste na prip poschodie a zaklad ti vide. Ak chces hod to sem na poradu a pripomienky no a casom vytvoris nieco, coho sa bude moct chytit projektant.
Odpovedať
@martosko tak hadam do takehoto extremu to nepojde :-) Pri takomto pozemku a pri tolkych izbach by som volil osobne radsej poschodovy dom, aby to bolo prakticke riesenie
Odpovedať
Pozri nejake polske stranky s projektami, teraz si vela ludi dava stavat domy odtial.
Odpovedať
@martosko ked prides pomoct, bude aj lacnejsie ;-)
Odpovedať
moze byt bungalov s obyvanym podkrovim... jedno dieta pojde za chvilu na VS, takze izba by bola vyuzivana len sporadicky. videl niekto na taketo riesenie zaujimavy projekt? a preco nie poschodovy? v tej zone su skoro vsetko bungalovy a nerad by som to rusil...aj ked je dovolene stavat vacsie domy.
Odpovedať
Profilova fotka
@dzonson naši susedia majú takýto : http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro... vstup majú taktiež z juhu ;-)
Odpovedať
pozri euroline bungalov 1074
Odpovedať
@macekova Tento je nahodou velmi pekny. Aj ako je to riesene, izby pekne rozmiestnene :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
pozri si projektydomov.com, sú tam"šikovné" domy. ja som si vybrala tam a svetové strany máme tak ako vy :-)
Odpovedať
projektov je na nete kopec. ono stačí aj ti bude nejaký aspoň z časti vyhovovať a predsa už nie je taký problém, si ho dať architektovi upraviť, nie?
Odpovedať
@binac tam maju pekne projekty, to ano, len si myslim, ze podla toho, co popisal, ze by bolo vhodne keby si da individualny projekt urobit, podla svojich parametrov a toho co od neho caka ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?