Zmena kapacity z 3x32 na 3x25

Zobraz úvodný príspevok
Zdravim, je tu nejaky elektrikar? Prosim o radu.....dal som si ziadost o znizenie kapacity hlavneho istica z 3x32 na 3x25. Elektrikar, ktory to mal urobit nechodi a tak idem hladat ineho. Prvy, ktoreho som sa pytal povedal, ze mam si pripravit istice, ze ak bude mat cas, sa zastavi. Prosim, ake istice mam kupit (parametre)? Su tam dva. Dakujem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od gadefox:

@angel1 ja by som ten istič označený ako hlavný v…
@gadefox ano, ale musis rozpojit vodice na stlpe a tam ja nepoleziem. Oficialne nemam ani par. 21 a tak to necham radsej elektrikarovi. Take male veci v dome - zasuvky, lampy opravit a pod...to ano, ale toto uz radsej nie
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od angel1:

@gadefox ano, ale musis rozpojit vodice na stlpe …
@angel1 rozumiem. Ak je istič zaplombovaný, nezabudni objednať službu "odplombovanie" - pri znížení kapacity by si nemal platiť nič!
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dusan72:

@kejsix No,ja som to chodil robit po susedoch,leb…
@dusan72 Svokrovci maju ten hribik v domovom rozvadzaci dodnes ako "hlavny vypinac" :) Kym to funguje, nesaham na to. Aj tak pocitam, ze so ziadostou o znizenie MRK pride zo strany VSD vyjadrenie, ze podmienka je prelozenie hodin "do plota", tak ako to chodi aj v SSD.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od gadefox:

@angel1 rozumiem. Ak je istič zaplombovaný, nezab…
@gadefox ja som si daval ziadost, uz je to aj odplombovane. Len elektrikarovi sa narodilo dieta, komplikovany porod a pod....takze teraz nestiha, stoji pri svojej zene. Chcel som kupit istice, lebo ako poznam tento typ ludi, su dost vytazeni a ak sa niekoho pztam, ci by nedosiel na pol hodiny vymenit, otazka je: "a mas istic uz kupeny, lebo ja doma nemam" ...a presne tak aj bolo :))
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od angel1:

@gadefox ja som si daval ziadost, uz je to aj od…
@angel1 fúú, už je september, takže je ťažké nájsť plynára/elektrikára - všetci schopní majú diáre zabookované až do Vianoc, ale na takúto "drobnosť" si určite niekto nájde čas.. Na cudzí stĺp rozhodne nelez!! Čo sa týka toho odplombovania: pokiaľ viem, distribučka ti to príde zapojiť do nejakého termínu (tuším si nechávajú mesiac?). Tak aby sa ti nestalo, že to nebudeš mať urobené a ujo z distribučky príde a zapojí nedokončené. Na tvojom mieste by som distribučku kontaktoval a vysvetlil im situáciu (predch. koment od slova do slova), nech teta v ich systéme nastaví "čakať" ,)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?