Za koľko vám prišli namontovať plynomer?

Profilova fotka
Prosim Vas za kolko vam prisli namontovat plynomer? Všetko uz mame vybavene a cakame pokial pridu.dakujem..
Odpovedať
... po viac ako pol roku !!!! :-). Moc sme na to netlačili, no keď začalo prihárať, zavolal som na to ich SPP číslo a nakoľko hovory sú nahrávané, požiadal som o predstavenie plným menom aj osobu na druhej strane. Hneď nato som si od neho vyžiadal e-mail. Na tento som mu ešte počas tel preposlal z monitora ofotenú elektronickú žiadosť o pripojenie, a aj jemu do e-mail preposlal všetky prílohy k elektronickej žiadosti. Na záver som mu "slušne oznámil", že od tohto momentu je za moje pripojenie a všetky z NEpripojenia vzniknuté škody zodpovedný práve on ! Volali sme spolu možno o 15h a plynomer prišli namontovať na druhý deň 7-30h ráno !!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@pripad001 fuuuha takze maju casu... Bo manzel tam bol min.tyzden osobne a bola tam velmi mila slecna...nic si nezobrala ani reviznu nic...tak mam obavy co dalej...revizna nam konci nejako v strede februara..ci nebudu potom stym problemy
Odpovedať
Profilova fotka
To fakt? Pol roka? Od nas uz pri vyjadreni chceli, aby sme im zaplatili za pripojku. To je cele na hlavu. Oni vyzaduju platit hned a oni si pridu o pol roka.
Odpovedať
mne prisli 3 dni na to čo som odovzdal papiere
Odpovedať
@1cimina1 len ci sa chapeme spravne. Co vsetko uz plynarne od vas maju. Resp. Spp- distribucia a mate uz zmluvu s dodavatelom? Bola mila slecna a nic si nezobrala - tato kombinacia mi nepripada na vcasne zapojenie plynomera.
Odpovedať
Nam na druhy den od podpisu zmluvy o dodavke plynu. Celkom som bol prekvapeny.
Odpovedať
Po odovzdaní všetkých papierov SPP distribucii a uzavretí zmluvy o pripojení to bolo 5 dní.. celý proces vybavovaciek po montáž cca 3tyzdne
Odpovedať
Profilova fotka
@pistikus už to máme ;) treba to troska len posilit...obvolala som vsetko mozne..ano,mila pani nezobrala reviznu a nam po 5dnoch prislo ze nam to nemozu priat zapojit bo nemame reviznu..takze bolo okolo toho este opletaciek...skrz tu pani ktora neviem naco tam vobec sedi kedze tu reviznu sme tam mali! Ale nevahala som,nasadla do auta aj ked plynarne su od nas 20km. A isla som sa pani *podakovat*,kde vsetko nanovo spravila pod mojim dohladom..a to hrala inak na tie ruky!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?