Vyjadrenie k projektovej dokumentácii VSD

Dobrý večer prajem, idem si k Vám po radu Vybavujeme stavebné povolenie a potrebujeme odsúhlasený projekt elektrickej prípojky od VSD Vybavoval to uz niekto, viete my s tym niekto pomoct ? Mam im odovzdat cely projekit alebo staci len projekt elektrickej pripojky ? Dá sa poslat ziadost elektronicky alebo musim to tam odniest osobne ? Najlepsie kto to vybavoval v okoli Kosic Dakujem za kazdu radu :)
Odpovedať
@gabikamatus2529 ja som isla so ziadostou osobne lebo som nebola ista co tam dat. Uplne vpohode komunikacia s nimi este som aj volala projektantovi aby mi povedal nejaku hodnotu do ziadosti. Pracovnicka vsetky udaje na mieste nahodila do pc a od vtedy sa vsetko riesilo elektronicky. Mozno o tyzden mi prisiel mail ze v ich systeme ked sa prihlasim mam vyjadrenie kde sa mozme pripojit a dalsie info pre projektanta. To som poslala projektantovi on vyhotovil VN projekt. Potrebujes ho v pdf lebo ten cez system vsd nahravas na schvalenie. V tom systeme su aj pekne kroky ktore budu nasledovat. Potom prislo vyjadrenie k projektu. Nasledne trebalo podpisat zmluvu. Potom myslim ze si mas vybrat dodavatela, ale my tam este nie sme v tom procese. Myslim ze od zaciatku uz to vies riesit elektronicky ale ja som radsej isla najprv osobne aby sme nahodou nieco v tej ziadosti nepoplietli.
Odpovedať
Ahoj. Nedavno som to tiez riesil v Kosiciach. Len si nepomyl projekt elektrickej pripojky s projektom elektroinstalacie, ked sa pytac ci potrebuju cely projekt. Ich zaujima len projekt elektrickej pripojky, nie to ako to budes mat v dome poriesene. A chcu to elektronicky. Na Cd, usb.
Odpovedať
@wivik my sme to riesili tak ze sme kupili pozemok na ktorom nebolo nic, potrebovali sme od elektrarni vyjadrenie k existencii sieti a bod alebo miesto pripojenia. Prisli sme na elektrarne zaplatili sme pripojovaci poplatok, elektrikar nam spravil pripojku dal reviznu spravu. Potom prisli technici z VSD pripojit nove odberne miesto a to bolo vsetko ziaden projekt k tomu nepotrebovali. Lenze teraz ked som bola na stavebnom urade tak odomna ziadaju odsuhlaseny projekt elektrickej pripojky. Projekt elektrickej pripojky mam na CD ale viem im to poslat aj emailom.
Odpovedať
@gabikamatus2529 my tiez mame taky pozemok bez nicoho, siete su pred pozemkom. My sme vedeli ze vyjadrovacky od sieti treba k stav povoleniu tak sme najprv tie vybavovali. My este na stavebnom nemame podane nic kym tieto veci nebudeme mat komplet. Takze my sme este pripojku nerealizovali lebo teraz ju ani zatial nepotrebujeme.
Odpovedať
@gabikamatus2529 Teraz sme to riesili. Ziadost na VSD mozes podat postou alebo elektronicky. Pride ti vyjadrenie s infom pre projektanta - bod napojenia a pod. Od nas cely projekt nechceli, vo vyjadreni pisu co mas este dodat. Vo VSD podpises zmluvu o pripojeni, zaplatis pripojovaci poplatok, donesies reviznu spravu elektrickej skrinky, do ktorej sa budes napajat a potom mozes uzatvorit zmluvu s dodavatelom. Na stranke maju pekne spisane info a aj priamo v zakaznickom centre su mili a poradia. Da sa tam aj online objednat na presny cas.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@fokuska Aj my to akurát riešime, ako sa dostanem ku tej revíznej správe ?? Je to potrebne aby mi poslali vyjadrenie k projektu ? Podpísanú zmluvu mám online aj pripojovací poplatok je zaplatený
Odpovedať
@andrea_olajosova Reviznu spravu ti urobi revizny technik - su elektrikari, ktori na to maju peciatku, musis zohnat takeho. A my sme bez vyjadrenie nedostali stavebne povolenie, neviem ci vy uz mate, alebo na zaklade coho ste uzatvorili zmluvu - nepytali ziadne dokumenty od vas?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?