Vrtana Studna Zilina

Zdravím.Nema niekto skúsenosť s pánom Dupkalom.Studne Dupkala.Sk?Nejake recenzie.Dakujem
Odpovedať
@bausut75 ja som sa pytala na nejake firmy mamiciek, co byvaju v okoli a odporucali mi zemevrt z Durcinej. tak vyskusam ich. v Mojsi na zaciatku ma reklamu firma marpal, no nenasla som referencie na nu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@bausut75 Síce reagujem neskoršie, ale nie je to spoľahlivá firma. Jednak nemajú dobrého vyhľadávača vody, čiže stretol som sa s tým ze sa netrafili na zriedlo, len okraj, kde je menší prítok. Potom vrtaju malý priemer otvoru a na obsyp, ktorý je veľmi dôležitý, neostáva veľa miesta, tým pádom neplní celkom svoju filtračné úlohu a studňa sa vám časom mozezaniest(ak je v Ile). Vrtaju kompresorom skoro všade (do ílu by sa nemalo, tam by trebalo vodný výplach, ale to ide pomalšie). Rúry dávajú síce modré ale perforáciou nie originál z fabriky, ale šup, šup flexkou. Neodporúčam, lebo studňa nemusí mať dlhú životnosť!
Odpovedať
Pokiaľ potrebujete niekoho kto hľadá vodu, môžem vrelo odporučiť odborníka, ktorý aj ručí za svoje výsledky. Tel. 0902 450 710.Nie je to prútikar , ale studovany geofyzik. Prístrojmi mi meral podložie, našiel 2 zdroje ale v rozdielne hĺbke (35m a 48m). 35m zdroj bol v ile (vraj je tam slabý prítok), tak som vrtal v tom 48m (zvetrale pieskovce) a neľutujem. Vody dostatok a dobrá.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku

Odpoveď na príspevok od bausut75:

Zdravím.Nema niekto skúsenosť s pánom Dupkalom.St…
@bausut75 Tak isto musím súhlasiť s recenziou na studne Dupkala. Vŕtajú malé priemery a veľmi hlboko, tu je potom absencia bánskych skúšok pre hlboké vrty, no aj tak nenatrafili na vodu. Naopak odporúčam firmu MARPAL, vŕtajú na slovensku dlho, vŕtajú rôzne priemery, majú súpravy, ktoré sa dostanú takmer všade, aj do úzkych priestorov. Ponúkajú sj vyhotovenie studne na kľúč a poradia vám vo všetkom čo vás zaujíma okolo studní. Pre hlbšie vrty majú aj bánske skúšky a tak nemáte potom problémy s kolaudáciou studne. Na to si treba dať pozor pri hľadaní firiem na vrty.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?