Vodomer na zavlažovacie učely

Zobraz úvodný príspevok
Zdravím má niekto zvlášť druhý vodomer na zavlažovanie aby sa nemuselo platiť stočné dakujem
Odpovedať
1
2
ahojte..obnovujem diskusiu...chcem sa spýtať, či mi vie niekto poradiť ako si vybaviť druhý vodomer na zavlažovanie (je to vôbec ešte možné???), aby som nemusela platiť stočné? Studňu nemám ,momentálne je to pre mňa finančne naročné, ale posledné vyúčtovanie za vodu ma mierne šokovalo🫣
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sarikas:

ahojte..obnovujem diskusiu...chcem sa spýtať, či …
@sarikas v našej obci som to už skúšal , odpoveď bola , že sa pitnou vodou nemá polievať záhrada, umývať auto apod. :-D , takže NIE , resp. že by som s tou vodou potom napr. splachoval záchod ....
Odpovedať
Informuj sa u vás na vodárňach. U nás to možné je, inštalácia čosi stojí ale nie je drahá. Podmiekou je ročný odber cez ten vodomer minimálne 50m3. Ak ich človek neminie naúčtujú aj tak. No treba sa zamyslieť, či je polievanie pitnou vodou z vodovodu je z environmentálneho hľadiska tá správna cesta. Na zálievku zopár kvetov a kríčkov ešte v pohode, ale na závlahu trávy minieš kubíky a kubíky vody. Ak nebývaš napr. v Martine, kde mali prebytok vody aj v tom najväčšom suchu, ešte by som na tvojom mieste tento postup prehodnotil.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ralf364:

Informuj sa u vás na vodárňach. U nás to možné je…
@ralf364 dakujem za nazor a radu... je mi jasne , že z enviromantelneho hladiska, by bolo najlepsie poriešiť studňu, aj to do budúcna plánujem, lenže sme vo svahu, studňa by musela ísť do hĺbky cca 60-70m a momentálne je to nad môj rozpočet.....skúsim sa popýtať, či je možné dočasne to takto poriešiť....
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?