SSD - Portal energetickych dat

Ahojte, je tu niekto, kto vyuziva portal energetickych dat od SSD a sleduje si spotrebu elektriky? Zaujimalo by ma, riesil som nieco aj s SSD, dennu spotrebu si celkom presne clovek vie skontrolovat cez Profilove udaje, ak si cinny odber budete delit 4mi, kedze udaj sa rovna praci. Ale vie mi niekto vysvetlit rozdiel medzi Profilovymi udajmi a Registrovymi udajmi? Lebo tie vypocty mi troska nesedia opat.
Odpovedať
jaj más problemy a starosti sak spotrebujes kolko potrebujes či sa spotrebuva aj ked netreba ?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Profilova fotka
Profilove udaje su udaje v kW (kilowattoch), registrovaje udaje su v kWh (kilowatthodiny). Zial z neviem akeho rozhodnutie sa kWh zobrazuju uz len vzdy ku koncu mesiaca. Posledny odpocet na fakture by mal s tymto udajom sediet. Profilove udaje mozno aj stiahnut do Excelu z hladiska denneho, tyzdenneho alebo mesacneho prehladu, registrove udaje sa stiahnut nedaju.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od johny_pal:

Profilove udaje su udaje v kW (kilowattoch), regi…
@johny_pal mám to asi 4 roky a len nedávno som zaregistroval že nesprávne ukazuje celkovú spotrebu v NT, pozriem zas po konci mes či to opravili, dovtedy všetko OK spotreba za akékoľvek obdobie od inštalácie i po 15 min a žiadne delenie , ukazuje spotrebovanú činnú energiu v kWh ,
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?