Odpoveď na príspevok od mucha999:
Kukni magnu. SPP je pokial viem fakt nanic volba. @mucha999 SPP tu už bolo, to nebola moja voľba, samozrejme :D Rýchlo som potreboval bývať, tak som sa nezamyšľal nad takými blbosťami ako elektro/gas provider... Ale teraz už sa tomu môžem venovať, tak rozmýšľam o prechodeOdpoveď na príspevok od toky1:
Innogy nieje. Už to je VSE. Od nich mám plyn aj e… @toky1 Ja som myslel že naopak - že VSE už nie je a stala sa súčasťou innogy.Odpoveď na príspevok od mucha999:
Kukni magnu. SPP je pokial viem fakt nanic volba. @mucha999 mozes to rozviest? Ze preco nie SPP?Odpoveď na príspevok od cukrik25:
@mucha999 mozes to rozviest? Ze preco nie SPP? @cukrik25 staci kuknut cenniky. SPP nema naj cenu ani ked od nich beres ee aj plyn. Ja som si porovnala cenníky a mne na nasu spotrebu vychadza naj MagnaOdpoveď na príspevok od mucha999:
@cukrik25 staci kuknut cenniky. SPP nema naj cenu… @mucha999 len dnes to má malú prekážku musíš nájsť takého nového dodávateľa ktorý ti dá dotovanú elektrinu i plyn , môj terajší dodávateľ ma informoval ak by som chcel prejsť od začiatku tohto roka už vlani od 1.4 2024 som mal podať výpoved no žiaden dodávateľ ešte nemal cenník na tento rok,povinnosť prijať každého majú len tradiční ale za cenu na burze, , dnes majú všetci dodávatelia nariadenú max cenu od štátu ak si ako zraniteľný ak si nie tak máš cenu ako na burze