Pretlacka pod cestou.

Ahojte, chcel by som sa vas neco spytat, potrebujem pretlak pod cestou len koli vode. Mam aj cloveka co s tym robi a spravi mi to. Ide mi o ziadosti. Je to cesta III triedy. Ziadost na okresny urad sa da stiahnut a vypisat s tym neni problem. A vsak potrebujem dat ziadost aj policajtom na dopravny inspektorat a aj na krajsku spravu ciest a komunikacii, a v oboch pripadoch sa musi ziadost vypisovat osobne, neda sa nikde stiahnut, a moc si neviem rady co by som tam mal napisat. Viete mi s tym niekto priblizne pomoct? Alebo nemate niekto nejaky vzor co by som tam mal napisat? Premavka ohrozena ani obmedzena nebude. Startovna a cielova jama bude na rohoch oznacena s kolikmi na ktorych bude cervena handra alebo vlajka. Za kazdu radu vam dakujem ;-).
Odpovedať
Profilova fotka
@vokoc187013 vezmi čistý papier a ideš...dolupodpísaný xy Vás týmto žiadam o atď atď. Alebo zbehni do základnej školy a tam to preberajú na sloveskom jazyku. Neber to v zlom,ale na takéto žiadosti tlačivá netreba. Stačí napísať vlastnými slovami a dať tomu formu.
Odpovedať
Neboj sa skladat vety a vzor ako sa pisu ziadosti ovladam ;-) ja som chcel vediet co vsetko tam treba napisat aby som na nic nezabudol a neotocili ma späť a tym len cas by sa natahoval.
Odpovedať
tak ako poliačik a nezabudni treba zistiť či sa nie ohrozené inžinierske siete
Odpovedať
@vrajmantak to robis pretlacku niekde v extravilane mimo obce?
Odpovedať
to je jedno kde to chceš robiť cesty sietí sa nevyspytatelné
Odpovedať
@vrajmantak prepac chcel som reagovat priamo na zadavatela otazky. ja som robil pretlacku normalne popod cestu v rami intravilanu obce a potreboval som len suhlasne stanovisko obce. Aj ked je pravda ze v pripade cesty III. triedy ak aj je v intravilane to moze byt inak.
Odpovedať
ja som len chcel upozorniť na problemy ,ktoré neprídu na rozum ,iba keľ je neskoro
Odpovedať
Toto vsetko viem to mam zistene aj na obci aj na stavebnom urade, a je to v obci ale obec nie je majitelom.tj cety musim to dvat na okrese, ked je majjtel obec staci tam dat jednu zidost ale ja to musim teraz dat na tri miesta, a ano davam si vyticit inzinierske siete, to vyzaduje pan co to bude pretlacat, ale moja otazka neznela ze co mam robit a ako to pisat, ale ze CO tam napisat :-) lebo policajti maju dat schvalenke ohladom toho ze neovplivnim premavku, sprava ciest zasa vyjadrenie ze mozem tam pretlacat a okresny urad to musi vsetko schvalit, cize kazdemu mam asi nieco ine napisat, ak by pri zriadovani pripojky vodari nevyzadovali toto povolenie na.pretlacku co som si nie isty tak by som to dal pretlacit aj bez neho.
Odpovedať
Profilova fotka
Treba si napisat ziadost a ju podat, na internete najdes mnoho vzorov roznych ziadosti, ako ich vyplnit alebo napisat. Myslim si, ze treba to prekonzultovat aj na policii si myslim. Drzim palce, aby ti to cim skor schvalili :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?