Prasknutý ventil za vodomerom po výmene vodomeru

Ahojte, Pracovníci vodární boli vymeniť vodomer. Na druhý deň ráno som našla mokrú podlahu pod ventilom. Kontaktovala som vodárne, pracovníci sa dostavili a povedali, že je prasklina na ventile, ktorý sa nachádza za vodomerom a že to je už môj majetok, takže si to mám vymeniť na svoje náklady. Rýchlo dávali od toho ruky preč a že to prasklo až potom po výmene vodomeru, že je to už staré potrubie a že oni s tým nič nemajú. Proste iba samé výhovorky a dištancovanie sa od spôsobenej škody. Doteraz bolo všetko v poriadku, všetko suché, iba teraz po ich výmene vodomeru mokrý ventil, aj pod ventilom, takže je zjavné, že sa to poškodilo ich manipuláciou.
Odpovedať
Môj názor je, že ak by si to chcela reklamovať ako chybu inštalácie tak neuspeješ. Nemáš totiž myslím si žiadny dôkazový materiál, že ho poškodili oni.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od adriana213:

Ahojte, Pracovníci vodární boli vymeniť vodomer. …
@adriana213 ten ventil zrejme nebol v dobrom stave uz predtym, ked pri vymene vodomera praskol.
Odpovedať
Keby sa toho nechytali, tak by vsetko bolo v poriadku este dlhe roky. Bohuzial pravdy sa nedomozes, ked pri nich nestojis, nepozeras na ruky a neprevezmes si dielo. Ved naco prisli profici :-(
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rkorba:

Keby sa toho nechytali, tak by vsetko bolo v pori…
@rkorba to poskodenie je tazko zbadatelne, voda odtial presakuje pomalinky. V case, ked vodomer vymenili to nebolo viditelne pre nikoho, az po niekolkych hodinach som to objavila, ked som sla nahodne okolo pivnice a zbadala mlacku vody pod ventilom. Nasledne som kontaktovala vodarne a uz zacali davat od toho ruky prec. Prve, co sa zmienili, ze oni to opravia, ale si to mam zaplatit sama. Ked som im povedala, ze ja som to neposkodila, tak nerozumiem, ze preco by som to mala platit ja, tak odrazu som bola konfliktny typ, ktory sa chce iba hadat so vsetkymi a co ja viem co este.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od adriana213:

@rkorba to poskodenie je tazko zbadatelne, voda o…
@adriana213 .. bohužiaľ, čo sa tohoto týka, ťaháte za kratší koniec...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od adriana213:

Ahojte, Pracovníci vodární boli vymeniť vodomer. …
@adriana213 Odfoť ten ventil a označ odkiaľ tečie...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?