Pozemok a pripojka elektriny

Zdravim, chcela by som sa spytat ake formulare, žiadosti mam napísať a kam ? Kúpili sme pozemok,bez inžinierskych sieti a bez všetkeho možneho. Ku projektu domu potrebujem aj rozhodnutie elektrarni že kam mi umiestnia pripojku. No ja som už jeleň z toho celeho. Prestavam sa orientovat v tom čo a kam napisat. Prosim, kto ste toto už riešili, poraďte mi.
Odpovedať
@alexandra_123 najlepšie bude, ak máš v okolí niekoho, kto robí pre elektrárne, ten ti poradí najlepšie. mne z elektrární síce poslali na e-mail celý postup, no bola som z toho jeleň :-). známy nám to pekne postupne vysvetlil..a dúfam že už budeme na konci s vybavovaním. prípadne, napíš mi do správy mail, a možem ti to preposlať aj s nejakými mojimi poznámkami, čo si pamätám :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Teraz som to po piatich mesiacoch doriesil. Prve co som bol na elektrarnach kde som vysvetlil o co mi ide . Ak ides stavat dom povedz im ze potrebujes vyjadrenie pre stavebne povolenie + ze chces elektriku na pozemok . Mne dala pani tlacivo ktore mi aj pomohla vypisat a poslali sme to na SSD . V ten den som bol este aj za projektantom ktory mi urobil projekt na pripojku . Ked toto absolvujes pockas cca 30 dni a poslu ti podmienky pripojenia .
Odpovedať
Ďakujem ludkovia, ja som ziadost vypisala na stavebny pozemok a poslala, cize cakam na odpoved a uvidime.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?