Pokazeny vodovodný šupak od prípojky

Zdravím, Má niemko z Vás skúsenosť s požiadavkou na vodárene, aby mu vymenili šupák k jeho vodovodnej prípojke, z dôvodu nemožnosti jeho uzavretia? Myslím tým uzáver, ktorý sa nachádza pod železnou krytkou vonka v predzáhradke. Dom má svoju vodomernu šachtu s vodomerom, ale je z nej napojená len hospodárska budova na dvore, samotný dom nie. Dom je napojeny z prípojky, na ktorej je pokazený šupák. Ten potrebujeme uzavrieť, aby sme sa mohli napojiť na vodomernu šachtu.
Odpovedať
@geextah502 a vo vodomernej sachte tesne pred vodomerom nemate ventil na uzatvorenie vody? Treba sa opytat od dodavatela vody či to urobia,možno ti povedia že ak zaplatis tak to urobia.
Odpovedať
@1gugu vodomerna sachta z vodomerom a ventilom je len na pripojku ktorou je napojena hospodarska budova v zajrade. Dom je napojeny z pripojky ktory nema vodomernu sachtu z ventilom, len ventil dnu v dome ktory treba vymenit z celymi rozvodmi a prepojit to na sachtu, kde vodomer je.
Odpovedať
@geextah502 tak ak dobre chapem ta vetva co ide do domu je bez vodomeru? To nie je čierny odber nahodou? ak ano tak to skuste nejakeho vodara ten by si mal poradit stym.
Odpovedať
@1gugu z instaletermi som to uz z dvoma riesil, ak chcem odstavit tu pripojku na ktorej nie je vodomer musime ju nejaku uzavriet pred tým ako to odpojime od domu, a uzavriet to nejde, lebo nejde zavriet šupák.
Odpovedať
@geextah502 a uz si kontaktoval vodarne? je to ich majetok... zda sa mi zbytocne sa pytat ci s tym ma niekto skusenosti, proste tam zavolaj.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?