Plynova pripojka, cena

Pozdravujem. Mame jeden z 2 pozemkov za sebou, bez sieti. Ak niekto tahal takto plynovu pripojku v nedavnej dobe, pomohlo by mi vediet, s akym rozpoctom treba ratat cca. Oplati sa to vobec? K 2. pozemku je to cca 50 m od cesty a distribucnej siete. Cenu projektu a cenu za pripojenie pre SPP-D poznam. Ide mi o zhotovenie. Vdakaaaaa!
Odpovedať
Profilova fotka
niekde to tu uz je rezoberane, chalan sa dal tusim potom na elektriku a panely, ak sa mi dobre zda.Tiez tam pisal okolo50m k domu, bolo tam tusim 6 ci 8 tisic €
Odpovedať
@radoslav78 Vdaka. Citam prave aj tie starsie diskusie.
Odpovedať
@mondal 100m tahany plyn... 1700 bez DPH vratane rozvodu v dome,bez vykopu.
Odpovedať
@m1rko Vdaka. Ak uz je v cene aj samotne zriadenie pripojky, tak by nebolo zle. Mozem vediet v akej lokalite alebo okrese? Pekne dakujem.
Odpovedať
@mondal v cene je aj pripojka. NITRA
Odpovedať
@m1rko tak budem trufala. To Vam robili alebo robite Vy?
Odpovedať
@mondal pripojku moze len partnerska firma SPP. Od pripojky zase ina firma. Vykopove prace sme robili my. V cene treba priratat projekt a pripojovaci poplatok.
Odpovedať
Ja som to z webu pochopila, ze to nie su partnerske, a teda povinne firmy, len odporucane. A je tam aj preklik, ako sa stat odporucanym zhotovitelom? Tak som myslela, ze aj za to zaregistrovanie berie SPP od firiem poplatky. A pekne dakujem za info.
Odpovedať
@mondal ak tiide o tahanie rury po vlastnom pozemku to mestoji nic, vzdy je drahe len pripojeniebna siet samotna vzdialenost k domu je nepodstatna, zabolas maly bager, za 2h to vykope, das 50e, das plastovu hadicu co stoji par eur hotovo.
Odpovedať
@radoslav78 6-8 tisic za 50m? To bolo nutne tahat ponad rieku, ci co?
Odpovedať
@sysell vdaka.
Odpovedať
@gashtaan ...alebo popod rieku! :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?