Na čo slúži tento istič

Ahoj chcel by som sa opýtať na čo slúži ten ružový istič..
Odpovedať
@miki10 "nočný prúd" alias NT/VT. Napájanie HDO...
Odpovedať
@miki10
Odpovedať
Ďakujem pekne za odpoveď.
Odpovedať
@megdesign pokiaľ som mal zvlášť HDO bol napájaný s malého ističa plombovaný ešte pred elektromerom, teraz je už ako súčasť IMS schému som pozrel až teraz tiež je tak
Odpovedať
akurát tam nevidím plombu ak je zvášť ide ho vyradiť a máš stále len NT, stačí vypnúť poistku ak je neplombovaná , nepôjde len tá fáza, teraz to už nejde nešiel by ani IMS
Odpovedať
@duzu pokiaľ správne vidím, nieje tam osadený elektromer, čiže nič nemusí byť plombované...
Odpovedať
@megdesign ak to nebude plombované ide to obísť asi to ale mnohí nevedia, stačí to odpojiť v čase NT a do VT neprepne, musí to byť pred EM ináč by neprepínal počítadlá
Odpovedať
@duzu bože nemotaj tu... Je to fotka rozvádzača, keď ho kúpiš a osadíš. Krycie plasty ani elektromer tam niesú. Samozrejme, keď príde distribúcia a osadí elektromer, nahodí plasty a stranu kde je hlavný istič (aj ten B2A) zaplombuje... A jasné. Istič pre HDO je zapojený pred elektromer. Tá fotka je z tohoto vlákna mimochodom... http://www.modrastrecha.sk/forum/elek...
Odpovedať
@megdesign len na foto som to nevidel a myslel so že je to už na používanie, aspoň bude vedieť ako to obísť
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?