Montaz etazok na ne-kolme fitingy voci stene

Caute, montujem bateriu do sprchoveho kuta a mam problem s etazkami, ze ich neviem tak dat, aby sa dala bateria namontovat, aj rozety zaroven priliehali k stene. Neviem, preco fitingy idu do strany, ci vodar ich nedal kolmo na stenu alebo omietkari dali nakrivo omietku. Pouzil som etazky, ktore boli pribalene k baterii. Pozeral som, ci su aj dlhsie etazky, ale tam sa obavam, ze su dlhsie viac nez potrebujem. Ako sa tento problem bezne riesi? Dakujem za kazdu radu
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od tomasbenc:

Caute, montujem bateriu do sprchoveho kuta a mam …
@tomasbenc Vodár idiot. Na toto používam starú batériu, aby to bolo v rovine, keď sadrujem. To vyriesi tak sekac a kladivo a "vodarovi" s tym kladivom dve supy po gebuli gratis. Chudak remeslo.
Odpovedať
Toto sa rieši dvomi-tromi tesneniami... ;-)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dedo758:

@dedo758 vdaka, skusim pridat tesnenia navyse.
Odpovedať

@dedo758 2 tesnenia navyse pomohli 👍️
Odpovedať

@dedo758 Môžem potvrdiť. Tiež som riešil rovnaký problém. Na jednu stranu sitko, na druhú stranu sitko+tesnenie.
Odpovedať
Keby sa s tým mal človek vyhrať tak, že medzi ružicou (krytkou na stene) a maticou batérie nebude vidieť skoro žiaden závit, tak - neinštalatérovi s vecami pribalenými k batérii sa to nepodarí a - inštalatérovi so zásobou rôznych etážok sa podarí tak namontovať jedna z dvadsiatich nástenných batérií🙂 Ani doma som sa s tým nevyhral do detailov. Nervy mám len jedny a v živote sú ďaleko dôležitejšie veci, ako nejaký trčiaci závit...😉
Odpovedať

Keby sa s tým mal človek vyhrať tak, že medzi ruž…
@dedo758 Jasné, to by musel osádzať skor obkladač. Ale zasa hodiť na to vodováhu a zuhlovať nie je toľko roboty.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kejsix:

@dedo758 Jasné, to by musel osádzať skor obkladač…
@kejsix Jasné. Poriadne vyrovnať a zasádrovať vývody v stene pred obkladačmi je 90% úspechu potom pri kompletáži...🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?