Odpoveď na príspevok od dusan126:
Ahojte prosím poraďte s vhodným konvertorom z USB… @dusan126 osobne by som to vrátil a kúpil taký, čo má ten port.Odpoveď na príspevok od zicher:
@dusan126 osobne by som to vrátil a kúpil taký, č… @zicher xiaomi taky port nemá. Pripája sa to jediné cez USBOdpoveď na príspevok od dusan126:
@zicher xiaomi taky port nemá. Pripája sa to jedi… @dusan126 > Potrebujes sietovu kartu do USB. Otazka je, ktoru bude to zahadne Xaomi zariadenie podporovat.Odpoveď na príspevok od dusan126:
@zicher xiaomi taky port nemá. Pripája sa to jedi… @dusan126 a? Ved píšem, že vrátiť a kúpiť box, ktorý LAN port má. Ak je podmienkou Xiaomi, tak môžeš laborovať s USB sieťovkami, ktorú bude podporovať tvoje xiaomi. Pokojne sa môže stať, že ich vymeníš niekoľko a žiadny nebude kompaktibilný. Je kopa android boxov s LAN portami od iných výrobcov. Alebo sa možno niekto nájde, komu nejaká sieťovka funguje a ozve sa.. Osobne pochybujem.. Ja by som to vrátil, kým sa ešte dá.Odpoveď na príspevok od dusan126:
Ahojte prosím poraďte s vhodným konvertorom z USB… @dusan126 máš xiaomi tv box s 3gen? Ten mám na net napichnutý cez nejakú redukciu. Pripomeň sa mi vo štvrtok, to už budem z Viedne doma a mrknem čo to je presne zač. Ale mám pocit, že to je toto https://www.nay.sk/sietova-karta-ugre...Odpoveď na príspevok od toky1:
@dusan126 máš xiaomi tv box s 3gen? Ten mám na ne… @toky1 ahoj už to mám poriesene. Mal som jeden konvertor ale nefungovalo to nakoniec som zistil že mám zlé zapojený RJ konektor po oprave mi to už ide.