Odpoveď na príspevok od juraj_k:
Dobrý deň Aká by bola cena za pripojenie RD na pl… @juraj_k Obvolaj si firmy v okolí a zistíš reálnu cenu. Máš to za cca 5 minút s presnosťou na pár 100€. Napojenie od suseda ti neprejde, aspoň si myslím.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@juraj_k Obvolaj si firmy v okolí a zistíš reáln… @frantisekca Koľko zaplatím firme za napojenie od plynomeru po kotol si zistím presne ako píšeš. Mňa zaujíma koľko zaplatím SPP za pripojenie do siete, t.j. po plynomer.Odpoveď na príspevok od juraj_k:
@frantisekca Koľko zaplatím firme za napojenie od… @juraj_k SPP ako také ti prípojku nezrealizuje. Im zaplatíš spomínaný poplatok. V tom poplatku sú zahrnuté vyjadrenia a montáž meradla... Čo sa týka realizácie samotnej prípojky, jej projektu a samozrejme ceny to ti povie konkrétna firma, zhotoviteľ, ktorú oslovíš. Takže ty potrebuješ firmu aj na zriadenie prípojky, čo budeš platiť a nie ako sa domnievaš, že iba od plynomeru k domu.Odpoveď na príspevok od mgx:
@juraj_k pripojovaci poplatok je 161,50e, mas to … @mgx tú cenu tam nikde nevidím...Odpoveď na príspevok od juraj_k:
@mgx tú cenu tam nikde nevidím... @juraj_k neber to osobne.. na tvojom mieste by som sa nepúšťal do sofistikovanej akcie typu stavba domu (ktorá vyžaduje trochu samostatnosti a schopnosti riešiť problémy), pokiaľ nie si schopný nájsť informáciu ani po tom, čo ti na podnose priniesli link..Odpoveď na príspevok od gadefox:
@juraj_k neber to osobne.. na tvojom mieste by so… @gadefox v tom linku čo si mi poslal to nebolo. Neber to osobne, ale toto fórum asi nebolo zriadené na to aby sa tí, čo náhodou niečo vedia mali kde vyvyšovať nad inými. Jedine, že by si takto potrebovali riešiť svoje komplexy (?)Odpoveď na príspevok od juraj_k:
@gadefox v tom linku čo si mi poslal to nebolo. N… @juraj_k práveže to v tom linku je - odkiaľ si myslíš, že som zohnal ten screenshot?? A nevyvyšujem sa nad teba (nepotrebujem to k životu), len som položil rečnícku otázku formou dobre mienenej rady, či si schopný postaviť dom, ak nie si schopný samostatne kliknúť na tlačítko "viac informácii". Nič viac..Odpoveď na príspevok od patrik_martinka:
@juraj_k Možnosť je taká, že ak bude suhlasiť sus… @patrik_martinka super, toto som chcel počuť, ďakujem🙂