Koľko stoja prípojky cca 330 m

Koľko nás budú stáť prípojky elektrina,voda, kanalizácia pre cca 4 rod.domy vzdialenosť je 330 metrou išli by to krajom obecnú cest.Vie mi niekto poradiť? ;-)
Odpovedať
@kcardova Svagor robil + - 200m elektrina. Vyslo ho to tusim okolo 1000 no presne ti poviem buduci tyzden ak sa pripomenies. Ale co sa tyka vody tak sa pytal ci si ju moze doviest a dostal kladne stanovisko s tym ze na vlastne naklady kedze mesto nema zamer tahat tam v dohladnej dobe siete. Odhadom to bolo okolo 300m. Ked si orientacne zistoval cenu tak mu bolo odhadnute rozmedzie 40-50 000€ :-) Na kanalizaciu sa uz radsej nepytal. Nechal vyvrtat 55m studnu a dal citicku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kcardova samotna dlzka nic nehovori... lokalita, narocnost terenu...
Odpovedať
ja som za 300 m pripojku dal 2500eur,v cene je vykop jeden stlp betonovy,kabel a rozvodna skrina na elektromer
Odpovedať
@17juraj17 A to čo bolo v tej cene? 300 m LDPE 32 mm rúry 300 € fúra piesku na obsyp 130-150 € a bager na 10 hodín 300 €, Spolu zaokrúhlene max 800 € Keď dá 50 mm + 100 € a môže v budúcnosti pripojiť ďalšie 4 domy medzi ktoré to rozpočíta. Do 50 000 ešte moc ďaleko
Odpovedať
Kazdy tu rata len elektro, ale omnoh drahsia bude voda s kanalizaciou. Najma kanalizacia bude musiet ist sakramensky hlboko alebo precerpavacky. To radsej zumpu ako vrazit tolke peniaze do kanalizacie.
Odpovedať
@ruren Trochu to zjednodusujes ale popravde netusim podla aleho kluca to vypocitali. Kedze je to lokalita v ktorej porastie vystavba tak mesto to iste bude chciet nadimenzovat na desiatky domov a bolo by idealne keby to zaplatil niekto iny. Samozrejme treba pripocitat projekty a revizie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?