Kedy sa osádza vodomerná šachta?

K žiadosti treba totiž doložiť aj nejaké papiere a medzi nimi aj právoplatne SP a my ešte čakáme kým nadobudne právoplatnosť. Možeme si tu šachtu osadiť už teraz či treba čakať?
Odpovedať
Profilova fotka
tak toto by som aj ja fakt rada vedela :) my zas mame taky problem, ze kupili sme pozemok s tym, ze su tam vsetky siete na pozemok privedene, teda aspon na hranicu pozemku a nic tam nieje, tak si davame pripajat nanovo vsetko. predchadzajuci majitelia boli taky, ze ich od vsetkeho odpojili, pozemok sme kupili na jesen bola tam 2metrova burina, nic sme nevideli. Nevieme ci tam mali vobec vodomernu sachtu, tak otazka znie: ked je privedena voda na pozemok musia mat automaticky vodomernu sachtu? aj ked to bol asi 200rocny dom? nevieme ako to bolo volakedy, ci aj vtedy bolo treba vodomerne sachty, teraz od nas vodari chcu ani nevieme co vlastne...viete niekto poradit
Odpovedať
A prečo mi menia názov témy? otázka bola, že či sa šachta osádza pred podanim žiadosti o vytýčenie prípojok ( voda, kanalizácia) alebo až ked mám tie prípojky vytýčene Vodárňami.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?