Odpoveď na príspevok od hey_hou:
@kuracinarez pri dividendách sa bavíme o vyplácan… @hey_hou OK,nikde som sa nedocital,co tym myslia.A zase sme na zaciatku,ze system vyplacania energopomoci je na ...Ako som pisal,ludia maju 40mld.na uctoch.OK stat to nemoze vidiet.Ludia maju investicne byty,pozemky,btc,akcie,etf atd.Proste tych 10% domacnosti co vpadnu so systemu su zanedbatelne.Ani sa s tym nemuseli zaoberat.Odpoveď na príspevok od akvi:
@hockto prijem ludi pracujucich v zahranici sa ne… @akvi S tým daňovým sa mýliš. Posielajú "pozdrav" o chýbajúcom daňovom, takže prehľad o príjmoch zo zahraničia je. Osobná skúsenosť...Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@akvi S tým daňovým sa mýliš. Posielajú "pozdra… @frantisekca asi ako komu. Mám tam rodinu aj kamošov, nikto daňové nepodal minimálne posledné tri roky, nikomu nič neprišlo, práve sme sa o tom bavili, lebo tiež majú TP u rodičov.Odpoveď na príspevok od akvi:
@frantisekca asi ako komu. Mám tam rodinu aj kamo… @akvi DÚ má čas. Akurát včera mi prišiel dáky nedoplatok za 2018 a 2019 rok, tak tam musím ísť, že o čo sa jedná... Za 2018 im nedám nič.... To už je premlčané...Odpoveď na príspevok od chinatech:
Už som sem písal, že po kontrole nároku na energo… @chinatech Nemenili ti náhodou niekedy v tom období plynomer? Neviem či by to s tým nemohlo súvisieť ale pri tých blbcoch nikdy nevieš...Odpoveď na príspevok od toky1:
@chinatech Nemenili ti náhodou niekedy v tom obdo… @toky1 Menili, ale pani na infolinke povedala že POD číslo je jedinečný identifikátor a je nemenný. Tak čakám na odpoveď, že prečo sa u mňa tento rok zmenil.Odpoveď na príspevok od hockto:
@akvi no ano, ved to je prave ono, stat nevie pri… @hockto ano, príjem detí, ktoré sú v zahraničí, ten sa neráta. Ale ráta sa príjem detí, ktoré napríklad pracujú v BA za pomerne nadstandardny príjem a TP majú na "valale" u rodičov. A že takýchto je ozaj veľa, to sa nemusíme baviť, to nám je asi všetkým jasné.