Elektrická prípojka - prílohy k návrhu Zmluvy o pripojení

Profilova fotka
Dobrý deň, čo ste prikladali k návrhu Zmluvy o pripojení el.zariadenia do distribučnej siete? Chcú tam revíznu správu - originál alebo kópiu ste dávali? Plán skutočného vyhotovenia prípojky - dávali ste alebo nie? Niektorí tvrdia, že plán netreba, že stačí len rev.správa. Aké máte skúsenosti Vy? Ďakujem.
Odpovedať
Reviznu spravu,dostal som dva cize som poslal original a plan vyhotovenia chceli tiez
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
@ivusik_pampusik Presne aj odomna chceli tu reviziu. Ale aj projektovu dokumentaciu a splnenie technickych podmienok. Projektovu dokumentaciu myslia elektroinstalaciu od architekta?
Odpovedať
Profilova fotka
@aces nie. Musis mat projektovu dokumentaciu k el. pripojke. Aspon teda ja som musel mat. Riesil som to dva tyzdne dozadu
Odpovedať
@jano_zeman A to si musel dat dorobit architektovi? Alebo to maju elektrikari na to niekoho?
Odpovedať
@aces hocijakému projektantovi.
Odpovedať
Profilova fotka
@aces mna sa projektant opytal pri vyhotovovani projektu na dom, ci je tam el. pripojka. Povedal som mu ze zatial nie, a on mi automaticky spravil na nu projekt. Samozrejme som musel vediet kde bude pripajaci bod (tento bol v zmluve od ZSDIS) a kadial bude vykop s kablom.
Odpovedať
@jano_zeman Ja som kupila pozemok s pripojkou tak som si neni ista, ci na nu mam projekt od architekta. Asi nie taky co potrebuju. Dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?